Σακίλ: Μποξέρ, μάνατζερ, φιλάνθρωπος

Σακίλ: Μποξέρ, μάνατζερ, φιλάνθρωπος
Μόνο ένας άνθρωπος που έχει χαρακτηρίσει τον εαυτό του από χοντρό Αριστοτέλη μέχρι χοντρό Σερίφη, είναι δυνατόν μέσα σε λίγες ημέρες να γίνει από δράστης επεισοδίου, σε συμπαθέστερη φιγούρα για τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους του στην Νέα Ορλεάνη.

Όπως αποκαλύπτει εφημερίδα του Μαϊάμι, ο Σακίλ Ο’Νιλ την 5η Σεπτεμβρίου γρονθοκόπησε κάποιον άγνωστό του σε πάρτι επειδή ο συγκεκριμένος άτυχος, διότι όταν πέφτει η μπουνιά του θηρίου σβήνουν όλα, σκόνταψε πάνω στην γυναίκα του. Η αστυνομία παρενέβη, διέλυσε το πάρτι και το θέμα έκλεισε με κάποια δαπάνη προς το θύμα.

Την Κυριακή ο σέντερ του Μαϊάμι επεδίωξε και πέτυχε συνάντηση με τον βετεράνο πλέι μέικερ Γκάρι Πέιτον τον οποίο θέλει διακαώς στους Χιτ. Ο Σακ μίλησε στον πρώην συμπαίκτη του στους Λέικερς για τις δυνατότητες της ομάδας και την σημασία που θα έχει η παρουσία του Πέιτον δίπλα στον «εκτός ελέγχου» Τζέισον Ουίλλιαμς και τον υπερταλαντούχο Ντουέιν Ουέιντ.

Αφήσαμε το πραγματικά σημαντικό για το τέλος. Το Σάββατο κάλεσε τους κατοίκους του Μαϊάμι στο γήπεδο των Χιτ προκειμένου να συγκεντρωθούν όσα χρήματα και προμήθειες ήταν δυνατόν για τους κατοίκους της Νέας Ορλεάνης. Ήταν η μεγαλύτερη προσπάθεια από τις πολλές που γίνονται από παίκτες του ΝΒΑ και τα αποτελέσματα χαροποιούν όλους.

Για τον Σακίλ, είτε τον συμπαθείς είτε όχι, μπορείς να πεις ένα πράγμα: Μεγάλε.Κιλό κι έκπληξη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK