Σάκοτα: "Θέλουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε"

Ο Ντράγκαν Σάκοτα έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του στη νίκη της ΑΕΚ επί του ΚΑΟΔ. Ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε στην απόδοση του Μενσά Μπονσού, ενώ αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του Μαλίκ Χέρστον.

Σάκοτα: "Θέλουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ήρθε η νίκη απέναντι στον ΚΑΟΔ, μίλησε για την εξαιρετική εμφάνιση του Μενσά Μπονσού, ενώ σχολίασε τη σπουδαία μεταγραφή του Μαλίκ Χέρστον.

"Σε αυτό τον αγώνα βασικός στόχος μας ήταν η νίκη, καθώς μας πλήγωσε αρκετά η ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τον ΠΑΟΚ. Είναι λογικό να ανεβαίνει η πίεση στην ομάδα μετά από μία ήττα. Πάντα συμβαίνει αυτό. Ο ΚΑΟΔ έπαιξε καλή περιφερειακή άμυνα, γι’ αυτό και προσπαθήσουμε να παίξουμε κοντά στο καλάθι με τον Μενσά – Μπονσού. Κάναμε καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Θεωρώ ότι ελέγχαμε το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Βασικοί παίκτες του ΚΑΟΔ, όπως ο Ζάρας και ο Όντομ ήταν "στόχοι" μας στην άμυνα. Κάθε νίκη είναι σημαντική για μας. Μόνο με νίκες μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση. Γενικά, έχουμε βελτιωθεί αρκετά και είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια".

Για την προσθήκη του Μαλίκ Χέρστον και το ενδεχόμενο νέας μεταγραφής, ο Σερβοέλληνας τεχνικός πρόσθεσε: "Ο τρόπος παιχνιδιού του Χέρστον είναι γνωστός. Θα έχουμε παιχνίδι στο λόου ποστ από το "3", είναι καλός στην άμυνα, καλός σουτέρ, ενώ θα μας βοηθήσει και στα ριμπάουντ. Προσθέτει καινούρια πράγματα στο παιχνίδι μας. Ήταν ελεύθερος, κάτι που το καλοκαίρι συμβαίνει σπάνια για παίκτες τέτοιας ποιότητας. Με βάση τον κανονισμό, μπορούμε να κάνουμε ακόμα δύο αλλαγές. Δεν υπάρχει λόγος να βιαζόμαστε. Θέλουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε".

Ουίλιαμσον: "Είχαμε πνεύμα νικητή"

Από την πλευρά του ο Γκάρετ Ουίλιαμσον υποστήριξε: "Είχαμε πνεύμα νικητή σε αυτό τον αγώνα. Ο Ποπς ήταν εξαιρετικός και ήταν μία πολύ καλή νίκη για μας, αφού προερχόμασταν από ήττα στο ματς με τον ΠΑΟΚ".

Μέξας: "Δεν μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε, Μενσά και Ίνγκλις"

Ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Κώστας Μέξας ανέφερε: "Ξέραμε ότι θα ήταν αρκετά δύσκολο παιχνίδι για μας, καθώς η ΑΕΚ έχει ανέβει επίπεδο σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Πριν από τον αγώνα θεωρούσαμε ότι το αμυντικό τρανζίσιον θα είναι σημαντικό για μας, αλλά θεωρώ ότι δεν τα καταφέραμε σε αυτό το κομμάτι και αυτό μάς στεναχωρεί. Η άμυνά μας ήταν αρκετά καλή όταν δεν αφήναμε την ΑΕΚ να τρέξει, όμως δεν μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε εύκολα τον Μενσά – Μπονσού και τον Ίνγκλις. Στην επίθεση, "διαβάσαμε" την άμυνα της ΑΕΚ, βρήκαμε ελεύθερα σουτ, βρήκαμε διεισδύσεις. Συνεχίζουμε τη δουλειά. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ".

Τσαλδάρης: "Μας τιμώρησε η ΑΕΚ"

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης επισήμανε: "Θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές κάναμε ένα καλό ματς. Δεν ήμασταν εύστοχοι σε σημεία-κλειδιά του αγώνα, σημεία που θα μας επέτρεπαν να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Σε αυτά ακριβώς τα σημεία μας "τιμώρησε" και η ΑΕΚ. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και κοιτάμε τη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK