Σάκοτα: "Τρεις φορές χαρούμενος". Βετούλας: "Μας διέλυσαν"

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τον τρόπο που νίκησε η ΑΕΚ, την επιστροφή του στην Πάτρα και τον γιο του Ντούσαν.

Σάκοτα: "Τρεις φορές χαρούμενος". Βετούλας: "Μας διέλυσαν"

Ο προπονητής της Ένωσης τόνισε: " Χάρηκα τη νίκη γιατί ήταν σημαντική για να κρατηθούμε ψηλά και απέναντι σε έναν αντίπαλο για τον οποίο λέμε τα καλύτερα λόγια. Δυστυχώς έπεσε σε μια μέρα που κάναμε την καλύτερη εμφάνισή μας μέχρι τώρα.

Είδα επίσης πάρα πολλούς φίλους μετά από 23 χρόνια που ήλθαν και στο ξενοδοχείο. Χάρηκα πάρα πολύ που τους είδα. Είδα ότι το ίδιο με αγαπάνε, όπως τότε που πέρασα μία από τις πιο ωραίες χρονιές στη ζωή μου εδώ στην Πάτρα.

Χάρηκα ακόμη για τον Ντούσαν. Θυμάμαι τα πρώτα βήματα που έκανε σ' αυτό το παρκέ. Ήταν σε ηλικία 6 χρονών και μετά από 23 χρόνια έκανε από τα καλύτερα παιχνίδια του. Αυτά είναι πράγματα που μένουν μετά το παιχνίδι. Κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Διαβάσαμε το περιφερειακό παιχνίδι και με τα άστοχα σουτ το θέμα ήταν να πάρουμε το ριμπάουντ.

Νίκο Βετούλα καλή συνέχεια. Τυχαίνουν καμια φορά τα αποτελέσματα με έναν τρόπο που κανείς δεν θέλει να βλέπει. Κι εμείς είχαμε τέτοιο παιχνίδι και σίγουρα θα έχουμε και στο μέλλον".

Απογοητευμένος από την εικόνα ήταν ο Νίκος Βετούλας: " Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς και στην ΑΕΚ για τη νίκη. Μας διέλυσαν. Ό,τι προσπαθούσαμε να κάνουμε δεν είχε τύχη. Ήταν κακό το θέαμα που προσφέραμε στους φιλάθλους μας και γι’ αυτό ήμαστε στενοχωρημένοι. Αλλά παρόλα αυτά εγώ είμαι περήφανος γι' αυτά τα παιδιά. Δεν μηδενίζεται η προσπάθεια ούτε με ένα αποτέλεσμα ούτε με μια εμφάνιση κακή για ό,τι έχουν κάνει μέχρι τώρα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια και συνεχίζουμε δυνατά για το επόμενο παιχνίδι. Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με την ΑΕΚ και τα λάθη που κάναμε ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Μακάρι να μπει σφήνα στους δύο μεγάλους, ώστε να έχουμε ακόμα πιο ανταγωνιστικό και καλύτερο πρωτάθλημα.

Γνωρίζουμε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και ιδιαίτερα όταν δεν είσαι ψυχολογικά και πνευματικά έτοιμος, τότε αυτονόητα και σωματικά δεν θα είσαι σε ετοιμότητα. Και πάλι όμως δεν θα κρίνω τα παιδιά. Έχουν κάνει τόσα και τόσα για την ομάδα. Το θεωρώ άδικο. Τουλάχιστον από την πλευρά μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK