"Σαρώνει" στα διαρκείας η Ταουγκρές

"Σαρώνει" στα διαρκείας η Ταουγκρές
Εκπληκτική είναι η ανταπόκριση των φίλων της Ταουγκρές στην αγορά των εισιτηρίων διαρκείας. Παρά το ότι οι Βάσκοι έχασαν πέρυσι το πρωτάθλημα και οι Ματσιγιάουσκας και Σκόλα έφυγαν από την ομάδα, μέχρι στιγμής έχουν πωληθεί 6.590 "κομμάτια", ενώ μένει ακόμα μία εβδομάδα προς διάθεση. Ολα αυτά και ενώ οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν θέσει ως στόχο τα 6.800 εισιτήρια πριν την έναρξη της προπώλησης.

H διοίκηση της "Ταού" ενεργώντας με άπογη πολιτική δίνει την ευκαιρία, σε όσους αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας να προμηθευτούν και δύο διαφορετικά πακέτα για ισάριθμα άτομα, με διαφορετικές παροχές το καθένα.

Το πρώτο αφορά τις αναμετρήσεις με Χιρόνα και Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα και τις Ρεάλ, Κλιμάμιο, Μπάμπεργκ και ΑΕΚ για την Ευρωλίγκα με το κόστος να είναι 150 ευρώ το πιο ακριβό και μόλις 59! το πιο φθηνό. Για τα μικρά παιδιά η τιμή είναι από 29-32 ευρώ.

To δεύτερο αφορά τους οκτώ πρώτους αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος (Αούνα, Αλικάντε, Μπαρτσελόνα, Μπανταλόνα, Εστουντιάντες, Βαγιαδολίδ, Μάλαγα και Γρανάδα) και τιμάται στα 200 ευρώ το ακριβότερο και στα 78 το φθηνότερο, με τις τιμές για τα παιδιά να είναι 42 και 38 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK