Σάρωσε ο Λάσμε

Καλύτερος αμυντικός παίκτης της σεζόν αλλά και καλύτερος σέντερ αναδείχθηκε ο Στεφάν Λάσμε από τον ΕΣΑΚΕ.

Σάρωσε ο Λάσμε
lasme.jpg INTIME SPORTS

Αναλυτικά

Ο τίτλος του κορυφαίου αμυντικού της σεζόν ανήκει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Στεφάν Λάσμε! Παράλληλα ο Γκαμπονέζος αποτελεί και τον σέντερ της κορυφαίας πεντάδας της σεζόν.

Φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού, κατέκτησε το πρωτάθλημα για δεύτερη διαδοχική σεζόν ενώ συγκέντρωσε τις προτιμήσεις των δημοσιογράφων τόσο στην ανάδειξη του καλύτερου αμυντικού όσο και στου κορυφαίου σέντερ της Basket League ΟΠΑΠ 2013/14.

Στη «μάχη» για τον τίτλο του καλύτεροτυ αμυντικού κέρδισε στο… νήμα τον Μπράιαντ Ντάνστον, ενώ προσπέρασε και δύο συμπαίκτες του, τον Τζέιμς Γκιστ και τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Κόντρα στον παίκτη του Ολυμπιακού ήταν και η «μάχη» για τον καλύτερο σέντερ όπου και πάλι ο Λάσμε ήρθε πρώτος σε προτιμήσεις.

Ο ίδιος ο Στεφάν Λάσμε, σχολίασε για τις επιτυχίες του: «Είμαι χαρούμενος που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έχω μια θέση ανάμεσα στους καλύτερους, όπως και για το ότι καταφέραμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να κατακτήσουμε δύο τίτλους με τον Παναθηναϊκό. Όταν βρίσκεσαι σε αυτή την ομάδα, με αυτούς τους συμπαίκτες, όλα γίνονται ευκολότερα για κάποιον. Με τέτοιους παίκτες δίπλα σου είναι ευκολότερο να φτάσεις σε τίτλους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ και τον κόσμο για την αγάπη που μου έδειξε προσωπικά, αλλά και σε όλους μας ως ομάδα, όπως και για τη στήριξη. Όταν χρειάστηκε ήταν δίπλα μας. Είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο και έκαναν τη δουλειά μας να αξίζει... Όπως ευχαριστώ και όσους έκριναν ότι είχα και φέτος μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους του πρωταθλήματος...»

News 24/7

24MEDIA NETWORK