Σχέδιο Αντετοκούνμπο για ατομικές προπονήσεις με τον Κόμπε!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει να γίνει ο καλύτερος και γι' αυτό το λόγο ετοιμάζει... ψηστήρι στον Κόμπε Μπράιαν, με σκοπό ο παλαίμαχος NBAer να του κάνει... ιδιαίτερα μαθήματα!

Los Angeles Lakers' Kobe Bryant, right, controls the ball while Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo defends during the second half of an NBA basketball game Tuesday, Dec. 15, 2015, in Los Angeles. The Lakers won 113-95. (AP Photo/Danny Moloshok)
giannis kobe AP IMAGES

Η κανονική διάρκεια του NBA έχει διακοπεί λόγω του All Star Game στο Λος Άντζελες με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρίσκεται στην βασική πεντάδα της Ανατολής μαζί με Ίρβινγκ, Ντερόζαν, Λεμπρόν και Εμπίντ.

Το συγκεκριμένο event φαίνεται πως είναι μία καλή ευκαιρία για τον Έλληνα άσο έτσι ώστε να... ανοίξει κι άλλο τους μπασκετικούς του ορίζοντες. Μάλιστα έχει συγκεκριμένο σχέδιο, με σκοπό να δελεάσει μεγάλο αστέρα για να του κάνει ιδιαίτερα μαθήματα!

"Όταν πάω στο event θέλω να βρω την ευκαιρία και να του μιλήσω (Κόμπε). Θέλω να του ζητήσω να πάω στο Λος Άντζελες και να δουλέψω μαζί του", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Όχι μόνο δουλειά, αλλά να πάμε και για φαγητό. Θέλω να δω πως σκέφτεται, πως λειτουργεί. Θέλω να δω αν βρίσκομαι στο σωστό μονοπάτι.

Δεν είναι μόνο πως σκέφτεται, αλλά πως σκέφτονται όλοι οι "μεγάλοι". Πως βλέπουν το παιχνίδι. Με ενδιαφέρει να μου πει πως βλέπει το μπάσκετ, πως θα έπαιζε σήμερα, τι θα άλλαζε στον τρόπο του. Με έχρι δει και ελπίζω να μου δώσει συμβουλές".

News 24/7

24MEDIA NETWORK