Σχολείο κατ’ οίκον ο Μπολ!

Το διέπραξε ξανά. Η πιο αμφιλεγόμενη προσωπικότητα της αμερικανικής μπασκετικής σόου-μπιζ, ο ΛαΒαρ Μπολ πήρε τον βενιαμίν των γιων του ΛαΜέλο από το γυμνάσιο Chino Hills εκνευρισμένος από τον τρόπο που τον χρησιμοποιεί ο προπονητής στην ομάδα μπάσκετ και την επόμενη διετία θα τον… σπουδάσει μόνος του στο σπίτι του!

UCLA guard Lonzo Ball, right, walks away after hugging his father, LaVar, following the team's NCAA college basketball game against Washington State, Saturday, March 4, 2017, in Los Angeles. UCLA won 77-68. (AP Photo/Mark J. Terrill)
UCLA guard Lonzo Ball, right, walks away after hugging his father, LaVar, following the team's NCAA college basketball game against Washington State, Saturday, March 4, 2017, in Los Angeles. UCLA won 77-68. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP

Την είδηση αποκάλυψαν οιL.A.Timesυποστηρίζοντας ότι ο ΛαΜέλο που έκλεισε τα 15 τον περασμένο Αύγουστο και έχει ήδη συμφωνήσει να πάει κολέγιο στο διάσημοUCLAόπως ο πρεσβύτερος των Μπολ, Λόνζο αλλά και ο ρούκι αδερφός του ΛιΆντζελο έφυγε από το γυμνάσιο.

Οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι ο ιδιόρρυθμος πατέρας ΛαΒαρ πήρε τον ΛαΜέλο επειδή φοβήθηκε τυχόν… μπλεξίματα αφού πριν λίγες μέρες από τη μάρκα παπουτσιών της οικογένειαςBigBallerBrand(BBB) κυκλοφόρησε παπούτσι μπάσκετ με την ονομασίαMeloBall1sκάτι που ίσως προκαλέσει προβλήματα στον μικρό αφού το όνομά του συνδέθηκε με εμπορικό προϊόν που πωλείται για κέρδος.

Παράλληλα όμως ο ΛαΒαρ είναι εκνευρισμένος με τον προπονητή του γυμνασίουChinoHillsΝτένις Λάτιμορ και τον τρόπ που χρησιμοποιεί τον γιό του στην ομάδα μπάσκετ. «Δεν ασχολούμαι μαζί του. Δεν ασχολούμαι ούτε με τη διοίκηση του γυμνασίου. Είναι ένας νέος προπονητής και δεν μου αρέσει καθόλου» δήλωσε σχετικά ο ΛαΒαρ.

AP Photo/Mark J. Terrill

News 24/7

24MEDIA NETWORK