Σχορτσανίτης: "Αν δε το πάρω τώρα, πότε;"

Αδύνατο να κρύψει τη χαρά του γι' αυτό που πέτυχε η Μακάμπι στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ ήταν ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Σχορτσανίτης: "Αν δε το πάρω τώρα, πότε;"

Ο Έλληνας σέντερ, ο οποίος σε 14:32 είχε 4 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1 μπλοκ, δήλωσε μεταξύ άλλων: " Το βασικό κομμάτι αυτής της ομάδας είναι ότι δεν τα παρατάμε. Ο Ταϊρίς και ο Μπλου έκαναν τρομερή δουλειά στο τέλος. Όλη η ομάδα έκανε εκπληκτική δουλειά στο φινάλε, αλλά ο Ταϊρίς αξίζει τρομερό σεβασμό για ό,τι έκανε στην τελευταία περίοδο.

Ήμασταν σίγουροι για την ανατροπή και στο -15. Το σουτ αυτό του Μπλου ήταν τεράστιο. Ξέρεις τι είναι να βρίσκεσαι στο +15, σε έναν ημιτελικό του Final Four και ξαφνικά να είσαι στο +1; Κάθε ομάδα θα ένιωθε ανακατωσούρα στον πάγκο, στο παρκέ

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η ΤΣΣΚΑ είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά φαίνεται έχουν ένα μαύρο σύννεφο από πάνω τους στα Final Four. Ίσως να ήταν και αυτός ο λόγος που έγινε ό,τι έγινε.

Ο τρόπος που νικήσαμε μας έδωσε πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση. Σήμερα φάνηκε πως η ομάδα δεν τα πήγαινε πολύ καλά. Δεν βρισκόμασταν με τον τρόπο που βρισκόμαστε συνήθως. Είχαμε προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας, κάναμε πάρα πολλά λάθη. Μη ξεχνάμε πως για κάποιους παίκτες αυτή είναι η πρώτη φορά που είναι σε Final Four. Άλλοι δεν είχαν εμπειρία και από Final 8. Μια τέτοια νίκη θα μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να παίξουμε το μπάσκετ που παίζουμε τον τελευταίο καιρό.

Τέσσερις Ευρωλίγκες, τρεις τελικοί. Αν δεν το πάρω τώρα, πότε θα το πάρω; Όλοι πήραν. Μέχρι και οι μικροί. μας ρίχνουν σφαλιάρες".

Το σίγουρο είναι πλέον πως ένας Έλληνας θα σηκώσει την κούπα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK