Σε 73 δευτερόλεπτα χώρεσε όλη η ηλικιακή εξέλιξη του ΝΒΑ

Ποιος παίκτης του ΝΒΑ έπαιζε περισσότερο στα 19 του και ποιος στα 42 του; Υπάρχει ένα video που σου δίνει τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Ο Κόμπε Μπράιαντ και ο Λεμπρόν Τζέιμς σε μια από τις τελευταίες κοινές εμφανίσεις του στο ΝΒΑ
Ο Κόμπε Μπράιαντ και ο Λεμπρόν Τζέιμς σε μια από τις τελευταίες κοινές εμφανίσεις του στο ΝΒΑ AP PHOTO/DANNY MOLOSHOK, FILE

Οι Αμερικανοί είναι μανιώδεις με τους αριθμούς, τα ρεκόρ, τις επιδόσεις. Πόσο μάλλον στον αθλητισμό. Τα λεπτά συμμετοχής στους αγώνες του ΝΒΑ αποτελούν ένα βασικό σημείο αναφοράς της διάρκειας, της συνέπειας, κυρίως δε της ανθεκτικότητας των μεγάλων αστέρων του αμερικάνικου μπάσκετ και μέχρι σήμερα αναζητείται αυτός που θα υπερβεί τα συνολικά 66.297 λεπτά του Αμπντούλ-Τζαμπάρ, είτε σε regular είτε σε post season, στα 20 χρόνια της αδιάλειπτης καριέρας του.

Θ' αντέξει ως τα 40-42 του ο Λεμπρόν Τζέιμς, όταν σταμάτησε το μπάσκετ ο Καρίμ, για να γίνει ο πρώτος των πρώτων; Ο Καρλ Μαλόουν κυνήγησε την κατάρριψη του μεγάλου ρεκόρ, αλλά έφτασε ως τα 41 του όντας -για την ώρα- ο δεύτερος της σχετικής λίστας. Ο Κόμπε Μπράιαντ πάλι ούτε τα 58.000 λεπτά κατάφερε να πιάσει.

Το 'Hoops Hype' μελέτησε την ηλικιακή εξέλιξη στο ΝΒΑ από τα 19 του Μπράιαντ στα 42 του Τζαμπάρ, κατέγραψε ποιος παίκτης έπαιζε περισσότερο από χρονιά σε χρονιά και παρουσίασε τ' αποτελέσματα σ' ένα video διάρκειας 73 δευτερολέπτων που σε μαγνητίζει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK