Seattle SuperSonics

Seattle SuperSonics

Με λίγα λόγια πέρυσι

Το εξαιρετικό τους ξεκίνημα την περσινή χρονιά, αλλά και η παρουσία τους στα playoffs υπό καλές προδιαγραφές, δεν αφήνουν περιθώρια παρά μόνο για χαμόγελα. Οι "υπερηχητικοί" μετά από καιρό επέστρεψαν δυναμικά, ξεχωρίζοντας για την σταθερότητα αλλά και την επιμονή τους. Ο αποκλεισμός τους από τους Spurs, μόνο αποτυχία δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Τι άλλαξε φέτος

Φέτος, όλα μοιάζουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους. Οι "πράσινοι" δείχνουν ικανοί για μεγάλα πράγματα, έχοντας στις... αποσκευές τους την περσινή δυναμική παρουσία τους. Με βασικά "βιολιά" τους Ray Allen και Rashard Lewis, δείχνουν ικανοί για μεγάλα πράγματα. Οι αφίξεις των Antonio Daniels, Jerome James και Nate McMillan, είναι ικανές να βελτιώσουν τις ισορροπίες. Τέλος, τόσο ο Vladimir Radmanovic όσο και ο Danny Fortson, είναι παίκτες από τους οποίους αναμένονται λύσεις.

Δυνατό - Αδύνατο σημείο

Λίγοι ήταν αυτοί που είχαν πιστέψει στους Sonics πέρυσι. Κι όμως, αυτοί ανέτρεψαν τα πάντα. Πρόκειται για ένα ισχυρό σύνολο, θυμίζοντας τις εποχές που είχες στις τάξεις του τον εξαιρετικό Shawn Kemp. Στο τομέα του σκοραρίσματος δεν υστερούν διόλου, αφού βρίσκουν λύσεις από παντού. Aχίλλειος πτέρνα η άμυνα.

Το αστέρι

Ένας άνθρωπος γεμάτος προτερήματα, αλλά επιρρεπής στους τραυματισμούς. Ο Ray Allen είναι ο άνθρωπος που μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά. Εχει ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα, πρωτοστατεί στο ρόλο του ηγέρη-οργανωτή της ομάδας, ενώ διαθέτει εξαιρετική κίνηση μέσα στο γήπεδο.

Πρόβλεψη

Είναι ικανοί για πολύ ψηλά, αρκεί να μην κάνουν παιδαριώδη λάθη. Διαθέτουν όλα τα στοιχεία ώστε να πρωταγωνιστήσουν, κι αν δεν βιαστούν να φτάσουν στην κορυφή, ίσως καταφέρουν πολύ περισσότερα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK