Σεφτέ οι Raptors

Στο Τορόντο πανηγυρίζουν για την πρώτη φετινή νίκη στο ΝΒΑ. Oι Raptors επικράτησαν με 107-94 των Heat και απέδειξαν ότι παρά το κακό ξεκίνημα μπορούν να χαρίσουν στους φίλους τους νικηφόρες βραδιές.

Σεφτέ οι Raptors
Στο Τορόντο πανηγυρίζουν για την πρώτη φετινή νίκη τους στο ΝΒΑ. Oι Raptors επικράτησαν με 107-94 των Heat και απέδειξαν ότι παρά το κακό ξεκίνημα μπορούν να χαρίσουν στους φίλους τους νικηφόρες βραδιές.

Πρωταγωνιστής της παρθενικής νίκης των Raps στο φετινό μαραθώνιο ήταν ο Chris Bosh ο οποίος πρόσθεσε στη συλλογή ένα ακόμα double-double με 27 πόντους και 12 ριμπάουντ. Γενικά η ομάδα του Τορόντο έφτασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και είναι χαρακτηριστικό ότι σκόραραν 40 πόντους στην τελευταία περίοδο.

Στον αντίποδα, ο Dwyane Wade έκανε ότι μπορούσε με 33 πόντους, 9 ασίστ, 8 ριμπάουντ αλλά η απώλεια του Shaquille Ο Νeal ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.

Κnicks-Blazers 103-92



Ο Stephon Marbury φαίνεται ότι άκουσε τις συμβουλές που του έδωσε ο Kobe Bryant μετά το παιχνίδι με τους Lakers και πρωταγωνίστησε στη νίκη των Κnicks επί των Blazers στη Νέα Υόρκη. Ο 28χρονος γκαρντ πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση (27 πόντοι, 8 ασίστ) και οδήγησε τη Νέα Υόρκη στη νίκη me 103-92.

Το παιχνίδι κρίθηκε κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου όταν οι Knicks με ένα σερί 12-1 ανέβασαν τη διαφορά στους 10 πόντους. Εκτοτε ουδέποτε απειλήθηκαν από τους αντιπάλους τους.

Clippers-Warriors 113-101



Που το πάνε οι Clippers φέτος; Μη βιαστείτε να απαντήσετε γιατί η ομάδα του LA δείχνει αποφασισμένη να κάνει την καλύτερη χρονιά της ιστορίας της. Οι Clippers πρόσθεσαν την Κυριακή το βράδυ την 8η νίκη στο ενεργητικό τους σε 10 αγώνες επικρατώντας στο "Staples Center", των Warriors με 113-101.

O Elton Brand πραγματοποίησε μαγική εμφάνιση και με 32 πόντους και 10 ριμπάουντ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Ο Sam Cassell με την πείρα του έβαλε το δικό του λιθαράκι με ένα double-double (14 πόντοι και 10 ασίστ) ενώ και ο Maggette ήταν καταπληκτικός με 24 πόντους και 9 ριμπάουντ. Η νίκη χαμογέλασε στους Clippers από το δεύτερο κιόλας δεκάλεπτο ενώ στο τρίτο οι οικοδεσπότες της βραδιάς αισθάνθηκαν ακόμα πιο σίγουροι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK