Σενεγάλη – Αργεντινή 46-81
Παίζοντας σοβαρά σχεδόν σ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, η Αργεντινή νίκησε τη Σενεγάλη 81-46 και διατήρησε τις ελπίδες της για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου.
Αποστολή στη Σεβίλλη: Νίκος Γιαννόπουλος
Παρά το γεγονός ότι ο βασικός πλέι μέικερ του Λάμας, ο Καμπάτσο, φορτώθηκε νωρίς με δύο φάουλ και αντικαταστάθηκε, η Αργεντινή δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβλλει το νόμο της. Η μπάλα ακουμπούσε με συνέπεια στον Σκόλα, ο οποίος τελείωσε τις περισσότερες φάσεις ενώ στις μάχες των αιθέρων οι Lατίνοι κυριάρχησαν.
Μάλιστα, όταν η Σενεγάλη έμεινε για πέντε αγωνιστικά λεπτά χωρίς καλάθι (χωρίς τον ταχύτατο Νταλμεϊντά στο παρκέ) στις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου, η Αργεντινή φρόντισε να πατήσει το γκάζι και να προηγηθεί με 36-20 και 41-24 στο ημίχρονο.
Με την επιστροφή του Νταλμεϊντά στο παρκέ στην τρίτη περίοδο η Σενεγάλη απέκτησε και πάλι ταχύτητα και μείωσε τη διαφορά στους 12 (36-48 από 24-46), όμως το ξέσπασμά της δεν είχε ουσιαστικό αντίκρισμα.
Οι Αργεντινοί, με τον Σκόλα να κάνει σχεδόν τα πάντα πάνω στο παρκέ, έφεραν και πάλι τη διαφορά στα επίπεδα των 20 και πλέον πόντων (38-60 στο 33′, 42-69 στο 36′) και εξασφάλισαν τη νίκη πολύ πριν ακουστεί η κόρνα για τη λήξη του αγώνα. Στο τέλος δε το χάντικαπ ξεπέρασε και τους 30.
Τα δεκάλεπτα: 15-20, 24-41, 38-53, 46-81
Σενεγάλη: Νιανγκ 2, Νταλμεϊντά 9(0/4τρ, 4ασ), Τομάς, Μαμ.Εντόι, Ντιόπ 4, Μαλ.Εντόι 2, Φαγέ 2, Εντούρ 6(1), Ντιένγκ 11(8ρ), Μπαντζί 4
Αργεντινή: Σκόλα 22(14ρ), Γκαλίτσι 2, Μάτα 8(2), Καμπάτσο 4, Πριγκιόνι 10(2), Λαπροβίτολα 8(2τρ, 6ασ), Γκουτιέρες 8(2), Ντέλια 3, Χέρμαν 11(3/5τρ), Νοσιόνι 3(1/5τρ), Μπορτολίν 2, Σαφάρ