Σέρβο φόργουορντ απέκτησε ο Πανιώνιος
Στην απόκτηση του 24χρονου Σέρβου φόργουορντ Βλάντιμιρ Μίτσοβ ανακοίνωσε την Παρασκευή η ΚΑΕ Πανιώνιος.
Έναν ταλαντούχο διεθνή Σέρβο φόργουορντ, τον Βλαντιμίρ Μίτσοβ ενέταξε στο δυναμικό του ο Πανιώνιος On Telecoms έως το τέλος της φετινής σεζόν. Ο 24χρονος Μίτσοβ που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου Μπουντούτσνοστ αναμένεται στην Ελλάδα την Κυριακή προκειμένου να ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας.
To who is who του Vladimid Micov
Ο Μίτσοβ γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1985 στο Βελιγράδι και έχει ύψος 2μ.01. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπεοπετρόλ Βελιγραδίου τη σεζόν 2001-2 και ακολούθησε ο Ερυθρός Αστέρας την επόμενη σεζόν και η ΟΚΚ Βελιγραδίου τη σεζόν 2003-4. Μετά από ένα πέρασμα από τη Λάβοβι 063 στη Σερβία εντάχθηκε στο δυναμικό της Μπουντούτσνοστ τη σεζόν 2005-6 στην οποία παρέμεινε μέχρι πριν τη μετακίνησή του στον Πανιώνιο έχοντας αγωνισθεί για ένα μικρό διάστημα στο τέλος της σεζόν 2006-7 στην Παρτιζάν Βελιγραδίου.
Είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων Σερβίας με τηνοποία το 2001 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ στη Ρίγα της Λετονίας ενώ το 2003 με την ομάδα Κάτω των 20 ετών Σερβίας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ που έλαβε χώρα στην Τσεχία προσθέτοντας ένα ακόμη χάλκινο μετάλλιο στο ίδιο Ευρωμπάσκετ του 2005. Τη σεζόν 2006-7 κατέκτησε το πρωτάθλημα Σερβίας με την Παρτιζάν ενώ το 2007 και το 2008 κατέκτησε το Κύπελλο Μαυροβουνίου με τη Μπουντούτσνοστ.
***Η φωτογραφία προέρχεται από την επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Πανιώνιος.
***Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε την Παρασκευή το μεσημέρι ο Πανιώνιος νίκησε 80-78 το Μαρούσι. Οι κυανέρυθροι δεν είχαν στη σύνθεσή τους τους Ντικούδη και Μπάξτερ ενώ το Μαρούσι έπαιξε χωρίς τον Τζαρόντ Στίβενσον.