Σφαιρόπουλος: "58 πόντους τρώμε σ' ένα ματς, όχι σ' ένα ημίχρονο"

Δεν... αναγνώρισε τον Ολυμπιακό που έβλεπε στο παρκέ του "Φόρουμ" ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Σφαιρόπουλος: "58 πόντους τρώμε σ' ένα ματς, όχι σ' ένα ημίχρονο"

Δεν έψαξε για δικαιολογίες ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το κάζο στο Μιλάνο και μίλησε για το αυτονόητο: την κακή συμπεριφορά στην άμυνα, ιδίως στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού.

Ο κόουτς των ερυθρόλευκων ήταν ειλικρινής λέγοντας: " Άξιζαν να νικήσουν, πάλεψαν περισσότερο από εμάς και έδειξαν στο παρκέ ότι το ήθελαν περισσότερο. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν η άμυνα. Δεν παίξαμε επιθετικά, δεν είχαμε σκληράδα και δεν παίξαμε όπως τα περισσότερα βράδια.

Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο μπορώ να πω ότι παίξαμε καλή άμυνα. Αλλά όταν έχεις τόσο κακή άμυνα και αφήνεις τη γηπεδούχο ομάδα να σου βάλει 58 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπορείς να κερδίσεις. Υπάρχουν παιχνίδια που οι αντίπαλοι μας σκοράρουν 58 πόντους σε ολόκληρο το ματς και όχι σε ένα ημίχρονο. Σίγουρα αυτό το ματς μπορεί να μας γίνει ένα καλό μάθημα, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε πολύ σε αυτή την αναμέτρηση, συνεχίζουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήρθαν εδώ να μας υποστηρίξουν, λυπάμαι που δεν τους δώσαμε πίσω αυτό που μας πρόσφεραν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Μιλάνο έραψε κοστούμι στον Ολυμπιακό
Η κατάταξη μετά την ολοκλήρωση της 19ης αγωνιστικής