Σφαιρόπουλος: "Δεν μας απασχολούν τα ρεκόρ". Παπαθεοδώρου: "Θα μας πεισμώσει"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε μόνο θετικά σχόλια για την ομάδα και τους παίκτες του μετά την άνετη νίκη επί της Κηφισιάς.

Σφαιρόπουλος: "Δεν μας απασχολούν τα ρεκόρ". Παπαθεοδώρου: "Θα μας πεισμώσει"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο κόουτς του Ολυμπιακού είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι που ήμασταν απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Κάναμε απόλυτα ό,τι έπρεπε να κάνουμε. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά αμυντικά κι επιθετικά. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε παραγωγικότητα. Γενικά ήταν ένα παραγωγικό παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι η άμυνα που θέλουμε να παίζουμε. Η σημερινή εμφάνιση είναι μία απόδειξη για το πώς θέλουμε να παίζουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη μεγάλη διάθεση στην άμυνα και την συγκέντρωση που έδειξαν. Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι γιατί μας περιμένουν δύσκολα ματς στην Ευρωλίγκα.

Έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Ευχαριστώ και τον κόσμο που ήταν εδώ και πιστεύω πως η ομάδα το ανταπέδωσε με μία καλή εμφάνιση σε άμυνα κι επίθεση και πολλές όμορφες φάσεις. Το ρεκόρ δεν το κατάλαβα. Οι συνεργάτες μού το ανέφεραν. Εκείνη τι στιγμή δεν κοιτάς αν έχεις δεχθεί πόντο, αλλά τι πρέπει να διορθώσεις. Εγώ έβλεπα ότι παίζουμε καλή άμυνα. Η προσπάθεια των παικτών ήταν πολύ μεγάλη. Δεν μας απασχολούν τα ρεκόρ. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα να ακολουθεί το πλάνο της για να παίξει το καλύτερο μπάσκετ σε άμυνα κι επίθεση».

Από την πλευρά του προπονητής της Κηφισιάς Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε: «Καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο να έχουμε καλή λειτουργία επιθετικά, αλλά δεν είχαμε απαντήσεις στην επίθεση του Ολυμπιακού. Με αποτέλεσμα να δεχτούμε πολλούς πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς, ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό στην τρίτη περίοδο, εμείς είχαμε μεγάλη αστοχία, η διαφορά άνοιξε πολύ και το μόνο που είχαμε να κάνουμε ήταν να κλείσουμε το παιχνίδι όσο καλύτερα μπορούσαμε.

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του, το Σάββατο έχουμε ένα κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι στο γήπεδο μας και σε αυτό επικεντρωνόμαστε. Στο πρωτάθλημα που συμμετέχουμε η διαφορά με αυτές τις ομάδες είναι τεράστια. Ο Ολυμπιακός ήταν 100% και έτοιμος για απόψε. Και γιατί η Ευρωλίγκα είναι σε κρίσιμη καμπή, αλλά και γιατί εμείς είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί, όπως στον πρώτο γύρο. Θεωρώ πως θα μας πεισμώσει αυτό που έγινε και θα μας επηρεάσει θετικά η έκταση του σκορ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακός-Κηφισιά 97-59

News 24/7

24MEDIA NETWORK