Σφαιρόπουλος: "Δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει ο Σπανούλης"

Οπως ήταν λογικό η κουβέντα στη συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Σφαιρόπουλου ενόψει του αγώνα με τη Νίζνι περιστράφηκε κυρίως γύρω από τα πλέι οφ.

Σφαιρόπουλος: "Δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει ο Σπανούλης"

Αναλυτικά

Για τις απουσίες των αντιπάλων: «Οι απουσίες των αντιπάλων είναι σεβαστές, αλλά σε αυτό το παιχνίδι κοιτάμε τι θα κάνουμε εμείς και θα το αντιμετωπίσουμε ως ματς play off. Το ότι μας λείπουν παίκτες είναι ντεσαβαντάζ, η απώλεια του Χάντερ είναι σημαντική, αλλά έχουμε τους παίκτες για να δώσουν τις λύσεις και έχουμε παίκτες που μπορούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να καλύψουν το κενό του Χάντερ και του Σπανούλη».

Για τον Πέτγουεϊ: «Ο Πέτγουεϊ είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, έχει πάντα αυτό το πρόβλημα στον ώμο, δουλεύει στην ενδυνάμωση, του λείπουν παιχνίδια αλλά είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και πιστεύω πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής για να βοηθήσει την ομάδα. Και ο Καββαδάς και ο Αγραβάνης θα έχουν ρόλο στο αυριανό παιχνίδι».

Για το εάν υπάρχει προτίμηση σε αντίπαλο: «Όχι, δεν υπάρχει προτίμηση. Εμείς κοιτάμε το δικό μας κομμάτι, ήδη δουλεύουμε στις αδυναμίες μας για να τις τελειοποιήσουμε και αμυντικά και επιθετικά, όλες αυτές τις ημέρες δουλεύουμε πάνω στα δικά μας λάθη. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και τη δουλειά μας και δεν κοιτάζουμε τους αντιπάλους».

Για το εάν θα αγωνιστεί ο Σπανούλης στον πρώτο προημιτελικό: «Δεν ξέρουμε ακόμη εάν ο Σπανούλης θα είναι μαζί μας στο πρώτο ματς των play off, ευελπιστούμε πως θα είναι έτοιμος, αλλά ακόμη δεν το ξέρουμε αυτό. Κάνει ατομικές προπονήσεις και περιμένουμε. Το μεγαλύτερο πρόβλημα το είχαμε όταν έλειπε και ο Σπανούλης και ο Σλούκας, τώρα η μετάβαση θα είναι πολύ πιο εύκολη για εμάς».

Για το εάν είναι ικανοποιημένος με το να τελειώσει η ομάδα του με ρεκόρ 10-4: «Θα ήθελα παραπάνω από 10-4 ρεκόρ. Και ο προπονητής και όλοι στην ομάδα θέλουν το καλύτερο, είναι ένα πολύ καλό ρεκόρ, δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό, μπορούσαμε παιχνίδια που χάσαμε να τα κερδίσουμε και άλλα που κερδίσαμε να τα είχαμε χάσει. Έτσι είναι το μπάσκετ, αστάθμητοι παράγοντες, ματς στον πόντο, τραυματισμοί».

News 24/7

24MEDIA NETWORK