Σφαιρόπουλος: "Δύσκολο ματς, υψηλή συγκέντρωση"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν επεκτάθηκε μετά τη νίκη στην Πάτρα. Εστίασε στη συγκέντρωση που χαρακτήρισε την εμφάνιση του Ολυμπιακού.

Σφαιρόπουλος: "Δύσκολο ματς, υψηλή συγκέντρωση"

Ο κόουτς των "ερυθρολεύκων" ανέφερε: " Ήταν μια σημαντική νίκη γιατί παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα κόντρα σε μια ομάδα καλά δουλεμένη στο γήπεδο, πολύ αθλητική με καλούς Έλληνες και ξένους. Είχαμε προετοιμαστεί για ένα δύσκολο παιχνίδι και ο βαθμός συγκέντρωσης μας ήταν καλός στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. Πήραμε μια διαφορά ασφαλείας και την κρατήσαμε ως το τέλος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, συγχαρητήρια και στον Απόλλωνα για την εικόνα που έχει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κόσμο μας που βρέθηκε στο γήπεδο και μας στήριξε".

Ο Νίκος Βετούλας έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του στο -22. Χαρακτηριστικά τόνισε ο προπονητής του Απόλλωνα: " Προσεγγίσαμε το παιχνίδι αμυντικά, αλλά ο Ολυμπιακός δεν μας άφησε με την επιθετική του άμυνα να κάνουμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει στην επίθεση μας. Δυστυχώς σε κάποια σημεία κρίσιμα της αναμέτρησης δεν είχαμε συγκέντρωση, χάσαμε πολλά ριμπάουντ και η διαφορά άνοιξε. Παλέψαμε, όμως, για το καλύτερο απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός".

News 24/7

24MEDIA NETWORK