Σφαιρόπουλος: "Εγώ δεν ψάχνω για δικαιολογίες"

Ούτε που ασχολήθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με τα προβλήματα που είχε ν' αντιμετωπίσει πριν και κατά τη διάρκεια του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Σφαιρόπουλος: "Εγώ δεν ψάχνω για δικαιολογίες"

Δεν στάθηκε στις δεδομένες απουσίες πριν από το τζάμπολ, ούτε στον τραυματισμό του Βασίλη Σπανούλη ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, δίνοντας συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του.

Στο πρώτο σχόλιό του ο κόουτς του Ολυμπιακού υποστήριξε: " Αρχικά πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε έχοντας μόνο ένα λάθος. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός θ' αντιδρούσε. Καταφέραμε να κατεβάσουμε τη διαφορά που πήραν, κάναμε την προσπάθειά μας και το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι την τρίτη περίοδο. Στις αρχές της τέταρτης περιόδου κρίθηκε από τα λάθη τα δικά μας. Έχοντας 14 εκτός έδρας και με μια ομάδα που το εκμεταλλεύεται, δεν ήταν εύκολο ν' αντέξεις. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του".

Ακολούθως αποκρίθηκε πως " δεν διαβάσαμε καλά το παιχνίδι, δεν είχαμε την κυκλοφορία της πρώτης περιόδου και αυτό μας κόστισε. Όταν δεν πας καλά στην επίθεση, αδυνατίζει και η άμυνα.

Εμείς δεν ήρθαμε να κρατήσουμε διαφορά, αλλά να κερδίσουμε. Δεν μας ενδιαφέρουν οι απουσίες, δεν θα βρω ποτέ δικαιολογίες σε τραυματισμούς. Με το υλικό μας μπορούμε να παίξουμε οπουδήποτε όχι μόνο στο ΟΑΚΑ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK