Σφαιρόπουλος: "Εγώ δεν στεναχωρήθηκα που χάσαμε από τον Παναθηναϊκό;"

Οι πιο ενδιαφέρουσες ατάκες του Γιάννη Σφαιρόπουλου από τη συνέντευξη Τύπου είχαν σχόλια για Παναθηναϊκό και αποθέωση.

17/11/2017 Olympiacos Vs Red Star Belgrade for Turkish Airlines Euroleague season 2017-18, in SEF Stadium in Piraeus - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
17/11/2017 Olympiacos Vs Red Star Belgrade for Turkish Airlines Euroleague season 2017-18, in SEF Stadium in Piraeus - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Σ' ένα απαιτητικό περιβάλλον γνωρίζει πως ο πήχης είναι πάντα ψηλά και η κριτική αυστηρή, ιδίως όταν ο Ολυμπιακός χάνει από τον Παναθηναϊκό.

Στη διάρκεια του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα πάντως ο κόουτς του Ολυμπιακού αποθεώθηκε από τον κόσμο με το... γνωστό "Σφαιρόπουλος", με αποτέλεσμα στη συνέντευξη Τύπου να ερωτηθεί γι' αυτό.

" Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που στηρίζει και εμένα, αλλά και την ομάδα. Ο κόσμος σίγουρα έχει πίκρα όταν χάνει από τον Παναθηναϊκό, αλλά και εμείς στεναχωριόμαστε. Ο αθλητισμός είναι έτσι, δεν γίνεται πάντα να κερδίζεις. Πρέπει να εμπιστεύεται την ομάδα και όλους. Προσπαθεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Ευρωπαϊκό. Θέλουμε τον κόσμο να στηρίζει την προσπάθεια και στα δύσκολα, όχι μόνο στα εύκολα", τόνισε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK