Σφαιρόπουλος: "Εγώ και οι παίκτες θα φύγουμε, ο Ολυμπιακός μας μένει"

Μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα τα φώτα στράφηκαν στον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Απαντες περίμεναν τι θα πει ο προπονητής των πρωταθλητών για το θέμα του Γκριν.

Σφαιρόπουλος: "Εγώ και οι παίκτες θα φύγουμε, ο Ολυμπιακός μας μένει"

Οι δηλώσεις του Σφαιρόπουλου: "Ήταν ένα σοβαρό παιχνίδι από πλευράς μας, εναντίον μιας ομάδας αρκετά καλής. Τις έλειπαν κάποιοι παίκτες, αλλά σίγουρα έχουν ικανούς σκόρερ, και το είδαμε αυτό και κόντρα στον ΠΑΟΚ και απέναντι στο Ρέθυμνο. Το ζητούμενο για εμάς ήταν η αντίδραση μετά το ματς στην Πόλη. Ήμασταν σοβαροί, παίξαμε καλή άμυνα, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον Απόλλωνα, ήταν το πιο σοβαρό μας παιχνίδι μέχρι τώρα με ομάδες “χαμηλότερου” βεληνεκούς.

Δείξαμε καλή εικόνα σε άμυνα και επίθεση, με όμορφες επιθέσεις, όπου η ομάδα γύριζε και άλλαζε χέρια με τον σωστό τρόπο. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι, αυτό της Ευρωλίγκα.

Κοιτάξτε, το θέμα του Έρικ Γκριν έχει ως εξής: Οπως ξέρετε, έχει πάρει 48ωρη άδεια, ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλους. Εγώ θα φύγω, οι παίκτες θα φύγουν, αλλά ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα εδώ. Η ομάδα είναι ο Ολυμπιακός μας, και πρέπει να είμαστε όλοι μαζί υπό τη σκέπη της ομάδας αυτής. Όλοι πρέπει να λειτουργούν ομαδικά, όλους τους χρειαζόμαστε, αλλά όλοι πρέπει να καταλάβουν τους ρόλους τους και όταν το καταλάβουν όλοι αυτό, η ομάδα θα βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Πραγματικά σήμερα είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία, παίξαμε ομαδικά, πάντα ψάχναμε τον ελεύθερο παίκτη, επιθετικά ήμασταν καλοί, αλλά και αμυντικά είχαμε αλληλοβοήθειες και καλύψεις.

Σε ό,τι αφορά τον Αγραβάνη, στηρίχθηκε και το βάρος του και του αντιπάλου του, στηρίχθηκε στο γόνατο του, δεν είναι τόσο σοβαρό όσο φάνηκε αρχικά, θα εξετασθεί από τον γιατρό και θα σας πούμε ακριβώς τι είναι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακός-Απόλλων 83-65

News 24/7

24MEDIA NETWORK