Σφαιρόπουλος: "Είναι πολύ νωρίς για τον Πρίντεζη"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τη χρήσιμη νίκη επί της Μπάμπεργκ, τον κόσμο που πρέπει από δω και στο εξής να γεμίζει το ΣΕΦ και το πρόβλημα του Γιώργου Πρίντεζη.

Σφαιρόπουλος: "Είναι πολύ νωρίς για τον Πρίντεζη"

Τους παίκτες του για την αντίδραση μετά το κάζο στο Μιλάνο εξήρε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος δεν γνωρίζει αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Γιώργο Πρίντεζη για το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού σχολίασε: " Είναι μια πολύ σημαντική νίκη μετά από ένα κακό παιχνίδι και μια ήττα. Η αντίδρασή μας ήταν πολύ καλή, καθώς βελτιώσαμε την άμυνά μας, βελτίωση που ήταν το κλειδί στον αγώνα. Αν και αρχίσαμε πολύ καλά, δώσαμε κάποιους εύκολους πόντους στο δεύτερο ημίχρονο. Αναγκάσαμε όμως την Μπάμπεργκ να παίξει ένα διαφορετικό παιχνίδι απ' αυτό που θέλει και της αρέσει. Προσπαθούν να κυκλοφορήσουν γρήγορα την μπάλα, αλλά δεν το έκαναν. Φρενάραμε την ταχύτητά τους και δεν τους αφήσαμε πολλά σουτ.

Κάθε παιχνίδι από 'δω και πέρα είναι σημαντικό, βλέπετε τ' αποτελέσματα. Θέλουμε το γήπεδο γεμάτο σε κάθε ματς ιδίως όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε.

Την αξίζαμε αυτή τη νίκη γιατί είχαμε τον έλεγχο. Μας έτυχε αυτό με τον Πρίντεζη και αποφασίσαμε να μην τον χρησιμοποιήσουμε. Είναι πολύ νωρίς για ν' απαντήσω αν θα είναι μαζί μας τη Δευτέρα, δεν ξέρω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η βραδιά του Μπιρτς, η νίκη του Ολυμπιακού

News 24/7

24MEDIA NETWORK