Σφαιρόπουλος: "Ευχαριστημένος από το επίπεδο της άμυνας"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συνεχάρη τους παίκτες του για τη νίκη επί του ΚΑΟΔ, ενώ δεν παρέλειψε να αποδώσει τα εύσημα και στον αντίπαλο για την εμφάνισή του.

Σφαιρόπουλος: "Ευχαριστημένος από το επίπεδο της άμυνας"

"Συγχαρητήρια στον κόουτς Μάρκοβιτς και τον ΚΑΟΔ για το σημερινό ματς, αλλά και τη γενικότερη παρουσία τους στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό για το πρωτάθλημα μια επαρχιακή ομάδα να βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία, γιατί δίνει νέο ενδιαφέρον. Συγχαρητήρια και στους δικούς μας παίκτες, που έκαναν το 1-0 στην σειρά", είπε αρχικά ο τεχνικός του Πανιωνίου.

Και προσέθεσε: "Ξέραμε ότι έχουμε δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια ταλαντούχα ομάδα, της οποίας τα αποτελέσματα δεν είναι τυχαία. Είχαμε υπομονή, στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης καλή συγκέντρωση και σίγουρα "διαβάσαμε" καλά το παιχνίδι του αντιπάλου με όλους τους προβληματισμούς που μας έβαλε. Σχεδόν πάντα βρίσκαμε τις σωστές λύσεις. Το πιο σημαντικό στοιχείο για την νίκη μας, ωστόσο, ήταν η άμυνά μας με εξαίρεση κάποιες φάσεις που δεχθήκαμε φυσιολογικά εύκολα καλάθια. Είμαι ευχαριστημένος από το επίπεδο της άμυνάς μας και τη διάρκεια της.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαμε την καλύτερη αμυντική επίδοση μας, σταματήσαμε τον ΚΑΟΔ, φύγαμε στον αιφνιδιασμό, πήραμε τη διαφορά και δίκαια νικήσαμε. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να συγκεντρωθούμε για το επόμενο ματς στην Δράμα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK