Σφαιρόπουλος: "Γι' αυτό είναι ηγέτης ο Σπανούλης"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξήγησε πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν υπερπολύτιμος για το θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ.

Σφαιρόπουλος: "Γι' αυτό είναι ηγέτης ο Σπανούλης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σ' έναν Ολυμπιακό που σημείωσε 88 πόντους ο Σπανούλης είχε μόλις 2, ταυτόχρονα όμως 7 ασίστ. Αυτό είναι σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο αυτό που τον ξεχωρίζει από τους υπολοίπους.

" Ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης μας γιατί ενώ ο αντίπαλος ήταν προσαρμοσμένος πάνω του είχε ήδη δώσει 6 ασίστ στο πρώτο ημίχρονο. Είχε δώσει δηλαδή τους 12 από τους 50 πόντους. Μόνο οι μεγάλοι παίκτες το κάνουν, να σκέφτονται πρώτα την ομάδα", υποστήριξε ο κόουτς των Πειραιωτών.

Ο οποίος αφιέρωσε τη νίκησε στον Γιώργο Αγγελόπουλο, αφού " ήταν ιδιαίτερη χαρά που τον είδαμε στο γήπεδο".

Και συνέχισε αναλύοντας πως " ήταν σημαντικό πως δείξαμε διάθεση, συγκέντρωση και αποφασιστικότητα. Οι παίκτες ήξεραν τι ήθελαν παίζοντας με πάθος και θέληση. Το δείχνουν τα επιθετικά ριμπάουντ. Η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, ψάχνοντας αυτοματισμούς σε άμυνα-επίθεση, να βρούμε ρυθμό που δεν είναι πλέον στο μάξιμουμ. Η εμφάνιση πάντως είναι ένα πρώτο δείγμα του πώς θέλουμε να παίξουμε, ένα πρώτο δείγμα ότι είμαστε σε σωστή κατεύθυνση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Ολυμπιακός έκανε πλάκα στο πρώτο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK