Σφαιρόπουλος: "Η πίεση στην Εφές"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών, εξήγησε πως ο Ολυμπιακός έχει μάθει να ζει με τα προβλήματα και τόνισε πως η Εφές είναι αξιοσέβαστος αντίπαλος.

Σφαιρόπουλος: "Η πίεση στην Εφές"

"Και οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό, μαθαίνεις να ζεις με τέτοιες επιβαρύνσεις, αρρώστιες και τραυματισμούς. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τραυματισμούς και δυσκολίες. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε αυτό που πρέπει. Να παίξουμε όπως θέλουμε να παίξουμε, δεν μας ενδιαφέρει τι θα γίνει μετά το παιχνίδι βαθμολογικά.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα στην έδρα της, που έχει στον πάγκο της έναν από τους κορυφαίους προπονητές στην Ευρώπη και περιμένουμε πως θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι", τόνισε ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Εν συνεχεία, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στη βαριά ήττα της Εφές από την Νίζνι: "Όχι, δεν είναι παγίδα για εμάς η εικόνα που είχε η Εφές κόντρα στη Νίζνι, ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητες της Εφές, γνωρίζουμε τη δυναμική της και δεν παρασυρόμαστε από την εικόνα της κόντρα στη Νίζνι. Μια κακή βραδιά μπορεί να έχει οποιαδήποτε ομάδα, η Εφές είναι αξιοσέβαστος αντίπαλος και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, εκτιμώ πως λόγω του ότι παίζουν στην έδρα τους θα έχουν την πίεση με το μέρος τους".

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ εξήγησε από την πλευρά του: "Κάθε εκτός έδρας παιχνίδι είναι σημαντικό και δύσκολο. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Η Εφές είναι ισχυρή, ειδικά μπροστά στο κοινό της, δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους σε κανένα σημείο του αγώνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ