Σφαιρόπουλος: "Ολα από την αρχή"

Tα πράγματα στη σωστή τους βάση έβαλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Μάλαγα όπου την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα για το top-16.

Σφαιρόπουλος: "Ολα από την αρχή"

Αναλυτικά τόνισε: "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί η Μάλαγα είναι πολύ φορμαρισμένη. Στο ισπανικό πρωτάθλημα ηγείται έχοντας μόλις δύο ήττες. Στην πρώτη φάση της Euroleague δεν έδειξε το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό πρόσωπο, αλλά αυτό δεν έχει σημασία.

Στο Top 16 όλα ξεκινούν από την αρχή. Έχουμε δουλέψει πάνω στο παιχνίδι. Έχουμε καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, έχουμε δει τις αδυναμίες των αντιπάλων μας. Το σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει.

Αλλαγές δεν υπάρχουν. Οι βασικές αρχές που έχουμε παραμένουν ίδιες. Δηλαδή η πολυφωνία στην επίθεση και η ομαδικότητα στην άμυνα. Το πιο σημαντικό είναι να προσαρμόζεσαι στην άμυνα που παίζει ο αντίπαλος. Κι αυτό θα κάνουμε αύριο.

Υπάρχει προβληματισμός για το τι μέλλει γενέσθαι μετά τον τραυματισμό του Αγραβάνη. Έχουμε όμως ικανούς παίκτες στην ίδια θέση. Αν βρούμε κάτι εξαιρετικό, μπορεί να κάνουμε κίνηση για να πάρουμε παίκτη", πριν καταλήξει:

Ο Πρίντεζης δεν μπορεί να παίξει για πολλή ώρα, αλλά δείχνει όλο και καλύτερα στις προπονήσεις. Ο Πέτγουεϊ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, οπότε πιστεύω πως προς το παρόν είμαστε καλυμμένοι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK