Σφαιρόπουλος: "Περήφανοι που είμαστε σε αυτή την ομάδα"

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα και την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου εμφανίστηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο των φιλάθλων του Ολυμπιακού για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο ΣΕΦ.

Σφαιρόπουλος: "Περήφανοι που είμαστε σε αυτή την ομάδα"
INTIME SPORTS

"Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι, που θα καθόριζε την πρώτη θέση, γι’ αυτό και ξέραμε εκ των προτέρων πως θα ήταν πολύ κλειστό και θα κρινόταν στις λεπτομέρειες, στο οποίο θα έπρεπε να δείξουμε ηρεμία και υπομονή μέχρι τέλους. Σίγουρα σε κάποια σημεία ήμασταν νευρικοί, ειδικά στην επίθεση. Ασφαλώς η παρουσία του Μαριάνοβιτς είναι ένα δύσκολο παζλ για κάθε αντίπαλο. Στο δεύτερο μέρος η άμυνά μας ήταν αρκετά καλύτερη πάνω του, πέτυχε μόνο 4 πόντους, και κρατήσαμε για δεύτερο παιχνίδι τον Ουίλιαμς χαμηλά.

Ο Ερυθρός Αστέρας πέτυχε κάποια μακρινά σουτ που δεν συνηθίζει, ενώ εμείς είχαμε κλείσει στη ρακέτα μας. Με την άμυνά μας τους αναγκάσαμε να κάνουν 22 λάθη και είχαμε 11 κλεψίματα. Τα παιδιά έχουν καταλάβει πως μόνο όταν παίζουμε δυνατά στην άμυνα μπορούμε να κερδίζουμε μεγάλα παιχνίδι. Κάναμε πολύ καλή δουλειά και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την πρώτη θέση. Ακόμη έχουμε ένα παιχνίδι και μετά μεγάλη συνέχεια, πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στους στόχους μας", ήταν η αρχική τοποθέτηση του προπονητή του Ολυμπιακού.

Για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ είπε: "Η ατμόσφαιρα ήταν ανεπανάληπτη, ο κόσμος ήταν φανταστικός και μας έκανε περήφανους που είμαστε σε αυτή την ομάδα".

Διαβάστε ακόμη:

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας 64-59

News 24/7

24MEDIA NETWORK