Σφαιρόπουλος: "Πλησιάζουμε εκεί που θέλουμε"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν ικανοποιημένος απ' όσα είδε στο παιχνίδι με τη Νεπτούνας και φυσικά τη νίκη.

Σφαιρόπουλος: "Πλησιάζουμε εκεί που θέλουμε"

Ο κόουτς του Ολυμπιακού σχολίασε: " Είχαμε μια άνετη νίκη, μια νίκη που τη χρειαζόμασταν μετά το αποτέλεσμα στη Βιτόρια. Σε κάποια σημεία η εμφάνιση ήταν όπως θέλουμε να είναι. Κάποια σκαμπανεβάσματα μάς προβληματίζουν βέβαια και πρέπει να τα διορθώσουμε. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία αρχικά, αλλά ενώ παίζαμε καλές άμυνες δεν κερδίζαμε τις φάσεις με αποτέλεσμα να δεχόμαστε πόντους στο τέλος των αντίπαλων επιθέσεων. Χαρακτηριστικά όταν κόβαμε ένα σουτ, δεν ήμασταν έτοιμοι να πάρουμε την μπάλα.

Στην τρίτη περίοδο μπήκαμε συγκεντρωμένοι, κρατήσαμε το παιχνίδι από την άμυνα, αλλά είχαμε δίλεπτα-τρίλεπτα κενά και δεχθήκαμε εύκολους πόντους στο τρανζίσιον ή από επιθετικά ριμπάουντ. Είναι ένας τομέας που οφείλουμε να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε. Συνολικά πάντως είχαμε 21 ασίστ και αναγκάσαμε αντίπαλο σε16 λάθη, αλλά είχαμε καλά ποσοστά απ' έξω, καλή κυκλοφορία και μοιράσαμε το παιχνίδι. Αποκτάμε ρυθμό, πλησιάζουμε σε αυτό που θέλουμε.

Δεν μου αρέσει να μιλάω ξεχωριστά για παίκτες, αλλά ο Μπρεντ Πετγουέι είναι ένας αθλητής από τη δουλειά του οποίου είμαι ευχαριστημένος. Δεν είναι μόνο η επίθεση, είναι και ο τρόπος που δουλεύει στην άμυνα. Δεν είναι το πρώτο παιχνίδι που παίζει καλά. Πιστεύω σε όλους και πρέπει να είναι έτοιμοι να παίζουν. Δεν είναι μηχανές, θα υπάρχουν καλές καλές ημέρες, το σίγουρα όμως είναι πως όλοι προσπαθούν για το καλό της ομάδας".

24MEDIA NETWORK