Σφαιρόπουλος: "Πολύ δύσκολη αλλά και πολύ μεγάλη νίκη"

Μετά την καθ' όλα άξια επικράτηση του Ολυμπιακού μέσα στην Κωνσταντινούπολη, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του.

Σφαιρόπουλος: "Πολύ δύσκολη αλλά και πολύ μεγάλη νίκη"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά τόνισε: «Είναι μεγάλη νίκη για το σύλλογο μας και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είναι πάντα πολύ δύσκολο να κερδίσεις μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Φενέρ στο γήπεδο της. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, δεν ήμασταν καλοί αμυντικά και τους επιτρέψαμε να πετύχουν εύκολα καλάθια.

Η Φενέρ πήρε το προβάδισμα, αλλά μετά τη δεύτερη περίοδο νομίζω ότι αμυντικά ελέγξαμε το παιχνίδι , βελτιώσαμε την άμυνα μας και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο μας να σκοράρει. Βρήκαμε καλό ρυθμό μέσω της άμυνας, σουτάραμε καλά και αυτό μας έδωσε προβάδισμα στο ημίχρονο.

Περιμέναμε την αντίδραση της Φενέρ στο δεύτερο ημίχρονο όπως και έγινε, αλλά στο τέλος δείξαμε τον χαρακτήρα μας και το πόσο σκληροί είμαστε, επιστρέψαμε με καλές και καθαρές αποφάσεις, με καλές επιλογές στην επίθεση, παίρναμε τα ριμπάουντ στην άμυνα, παίξαμε σωστό παιχνίδι.

Η σημασία της νίκης είναι πάρα πολύ μεγάλη, χάσαμε δύο παίκτες κατά τη διάρκεια του ματς, χάσαμε δύο σημαντικούς παίκτες για εμάς, τον Μπρεντ Πέτγουεϊ και τον Όλιβερ Λαφαγιέτ. Συν το γεγονός ότι επιστρέψαμε στο σπίτι τους όντας πίσω στο σκορ, αυτό και μόνο δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ