Σφαιρόπουλος: "Το πιο σημαντικό στοιχείο η άμυνα"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέλυσε το πλάνο που έχει ενόψει του τέταρτου αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Σφαιρόπουλος: "Το πιο σημαντικό στοιχείο η άμυνα"

Αναλυτικά: " Θέλει μεγάλη προσοχή το παιχνίδι, δεν πρέπει να επαναπαυτούμε στο 2-1 και πρέπει να δούμε το ματς μεμονωμένα. Πρέπει να έχουμε τα στοιχεία που χρειαζόμαστε πάντα: Καλή άμυνα, συγκέντρωση στο πλάνο που έχουμε, καλή επιθετική λειτουργία με σωστό διάβασμα της άμυνας του αντιπάλου. Πρέπει να κοιτάξουμε κάποια διαστήματα που η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη και να μην τους δώσουμε εύκολους πόντους.

Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε σωστή λειτουργία. Το ποιος θα πάρει στο τέλος κάποια προσπάθεια, εξαρτάται και το τι θα σου δώσει η άμυνα. Κάθε άμυνα παίρνει κάποια ρίσκα, όπως και η δική μας. Ασφαλώς όλοι οι παίκτες πρέπει να προσφέρουν και το έκαναν και στο χθεσινό παιχνίδι, ακόμη κι όσοι δεν σκόραραν. Χθες ο Σλούκας έδωσε 5 ασίστ και ο Παπαπέτρου πήρε 4 ριμπάουντ, αλλά και άλλα παιδιά όπως ο Αγραβάνης και ο Ντάρντεν, που εξουδετέρωσε ξανά τον Τόμας.

Και οι δύο ψηλοί μας βοηθούν πολύ στο παιχνίδι. Βγάζουν μακριά από το καλάθι τον Ναβάρο και μετά τρέχουν γρήγορα μέσα για να αντιμετωπίσουν δύο πολύ ψηλούς παίκτες. Κάνουν πολύ καλή δουλειά κι ελπίζουμε να κάνουν το ίδιο και την Πέμπτη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK