Σφραγίδα

Σφραγίδα
Οι βάσεις έχουν μπει και να ...γκρεμιστεί το οικοδόμημα της πρόκρισης, πρέπει να γίνει ...σεισμός. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να θεωρεί εαυτόν ήδη στην φάση των "16" της Ευρωλίγκα, καθώς μόνο με θαύμα θα χάσει το "εισιτήριο". Το βράδυ της Πέμπτης (22:10) οι "πράσινοι" θέλουν να περάσουν με το ...δεξί από το " J.M. Martin Carpena" με αντίπαλο την Ουνικάχα Μάλαγα, γεγονός που μπορεί να τους ωθήσει ακόμη και μέχρι την τρίτη θέση του β' ομίλου. Πέραν της αποψινής αναμέτρησης δηλαδή, και με το σκεπτικό μίας εύκολης νίκης επί της ΚΡΚΑ στα Πατήσια την άλλη εβδομάδα, το "τριφύλλι" μπορεί να καπαρώσει την τρίτη θέση αν και εφόσον τον βοηθήσουν και τα αποτελέσματα.

Το κλειστό της Μάλαγα αναμένεται να είναι ασφυκτικά γεμάτο από περίπου 8.500 φιλάθλους των γηπεδούχων, ενώ η κούραση δεν λείπει για την ελληνική ομάδα αφού πήγε στην πόλη μέσω Μαδρίτης τα ξημερώματα της Τετάρτης. Οσον αφορά τον τεχνικό των οικοδεσποτών, Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε ότι η αντίπαλος του είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με τον πρώτο γύρο, αλλά η ομάδα του πάει στην Ισπανία με το σκεπτικό ότι πρέπει να νικήσει και μόνο. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο αρχηγός του συλλόγου, Φραγκίσκος Αλβέρτης πουανέφερε ότι αφού υπάρχουν πιθανότητες για κατάκτηση της τρίτης θέσης θα πρέπει να τις κυνηγήσουν.

Στα θετικά για τον Παναθηναϊκό είναι το γεγονός ότι στις τρεις φορές που έχει τεθεί αντιμέτωπος με την Μάλαγα, μετράει ισάριθμες νίκες. Στον αγωνιστικό τομέα οι "πράσινοι" θα παρουσιαστούν ετοιμοπόλεμοι, κάτι που φυσικά δημιουργεί έναν ευχάριστο "πονοκέφαλο" στον "Ζοτς". Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έχουν αρκετές απουσίες, αφού εκτός παρκέ θα βρεθούν οι Μουσταφά Σονκό, Ουόλτερ Χέρμαν και Φρέντερικ Βάις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK