Σίγουρος για τον Σπανούλη ο Σφαιρόπουλος

Πώς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συνέδεσε την πρόοδο του Κεμ Μπιρτς με την παρουσία του Βασίλη Σπανούλη στην περιφέρεια του Ολυμπιακού.

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξήγησε τι πήγε στραβά για τον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ και κατόπιν ύμνησε τον Βασίλη Σπανούλη για τη συνεισφορά του στη λειτουργία του συνόλου.

Ο κόουτς των πρωταθλητών σχολίασε: " Νικήσαμε έναν δύσκολο αντίπαλο με μια πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε πολλά λέι απ, αυτό έφερε έναν εκνευρισμό. Ήμασταν γενικά νευρικοί, όλα αυτά μας έφεραν μια δεύτερη σκέψη στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ηρεμήσαμε, παίξαμε σωστά και από τα μέσα της τρίτης περιόδου, ήταν σημαντικό να κρατήσουμε τη διαφορά και να νικήσουμε.

Ο Ολυμπιακός για ακόμη μια φορά αποδεικνύει πως είναι ομάδα συνόλου. Όλοι είναι απαραίτητοι, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους για να κερδίσουμε ακόμη ένα παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που προερχόταν από μια αλλαγή προπονητή, όλοι οι παίκτες της ήθελαν ν' αποδείξουν πράγματα και να αλλάξουν το κλίμα μετά τον αποκλεισμό από το Champions League. Θεωρώ ήμασταν νευρικοί στο πρώτο ημίχρονο. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ, πολλά λέι απ σχεδόν μόνοι μας. Σε γενικές γραμμές η άμυνα μας ήταν καλή. Βγάλαμε πολλά ελεύθερα σουτ και λέι απ, τα χάσαμε και αυτά έφεραν εκνευρισμό και έλλειψη συγκέντρωσης και χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ. Πιστεύω στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε από το πρώτο.

Ο Βασίλης εκτός από σκόρερ είναι και σπουδαίος δημιουργός. Παρατηρείτε ότι βλέπουμε έναν άλλον Μπιρτς. Είναι χαρισματικός παίκτης ο Βασίλης, όσο παίζει θα βρίσκει ρυθμό και τα πατήματα του και θα γίνει όπως πριν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK