Συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό ο Βουγιούκας
Σε προφορική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό ήρθε ο Ίαν Βουγιούκας. Ο Έλληνας σέντερ, που έμεινε πριν από μερικούς μήνες ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, αναμένεται να υπογράψει (ίσως και την Τετάρτη 14/7) συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές.
Ο Βουγιούκας πραγματοποίησε μία εκπληκτική σεζόν με τον Πανελλήνιο και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι κλήθηκε στην εθνική Ελλάδος, με την οποία θα ξεκινήσει προετοιμασία την ερχόμενη Δευτέρα (19/7).
Ενδιαφέρον για την απόκτηση του ταλαντούχου σέντερ είχε εκφράσει και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο εκείνος προτιμά να παραμείνει στην Ελλάδα, με τον Παναθηναϊκό να αποτελεί -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Για τον Κώστα Καϊμακόγλου τέλος υπάρχει αισιοδοξία για συμφωνία. Κατά άλλες πηγές μάλιστα ο Ελληνας φόργουορντ έχει επίσης συμφωνήσει προφορικά με τον Παναθηναϊκό.