ΜΠΑΣΚΕΤ

Σίμτσακ και Τζόνσεν για όλα

Για τα τρέχοντα θέματα του ΠΑΟΚ μίλησαν την Πέμπτη οι Βασίλης Σίμτσακ και Μπρίτον Τζόνσεν εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Σίμτσακ και Τζόνσεν για όλα
Ο Βασίλης Σίμτσακ είπε: “Εχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας με τη Λάρισα. Προερχόμαστε από μία καλή νίκη και μία πολύ καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, για αυτό και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και σοβαροί στο παιχνίδι μας με την ΑΕΛ. Και για να έχει αξία αυτό που κάναμε στο παιχνίδι με την ομάδα της Ρόδου, πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε το παιχνίδι του Σαββάτου”. “Σίγουρα όλα αυτά που έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες μας επηρέασαν, αλλά από τη στιγμή που δόθηκαν ορισμένες εγγυήσεις, πείσθηκαν όλα τα παιδιά, γνωρίζουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πρόεδρος και από τη δική μας την πλευρά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και αισθανόμαστε ασφαλείς. Και αποκτήσαμε κι ένα ακόμη κίνητρο και για τον πρόεδρο και για τον κόσμο και για τους εαυτούς μας, να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατοί, γιατί είναι μία δύσκολη στιγμή, και θέλουμε να την περάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να καταφέρουμε το στόχο που έχουμε βάλει από την αρχή της χρονιάς, να πάμε τον ΠΑΟΚ όσο πιο ψηλά γίνεται”.

“Νομίζω ότι μάθαμε από το πάθημά μας στο παιχνίδι με την Καβάλα κι αν είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό θα κερδίσουμε. Ολα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ο στόχος μας είναι να παίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερη άμυνα, γιατί από εκεί αποκτούμε και αυτοπεποίθηση και βγαίνει αυτό και στην επίθεση και το είδατε και στο παιχνίδι με τον Κολοσσό.. Ολοι μπορούμε να βοηθήσουμε και στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Και είναι αλήθεια ότι αυτό το μπάσκετ που παίξαμε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, θέλουμε να παίζουμε κι εμείς, αλλά και ο κόσμος. Πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει και ο Τζόνσεν. Είναι καλός παίκτης, καλό παιδί και φαίνεται ότι θα προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στην ομάδα”.

Ο Μπρίτον Τζόνσεν από την πλευρά του τόνισε: “Δεν ξέρω τίποτα για την ΑΕΛ, αλλά το τεχνικό επιτελείο θα μας προετοιμάσει κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω για πρώτη φορά με την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για την¨προοπτική να παίξω στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι έχω καταλάβει τα περισσότερα από τα συστήματα της ομάδας και δεν θα έχω πρόβλημα να προσαρμοστώ”.

“Στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι ότι η ομάδα τρέχει μέσα στο γήπεδο. Είναι το στυλ του παιχνιδιού που μου αρέσει, αλλά και μου ταιριάζει, επειδή δεν είμαι ο ογκώδης παίκτης που θα σπρώξω μέσα στην ρακέτα. Αυτό το στυλ ταιριάζει περισσότερο σε μένα. Ο κόουτς μου έχει ζητήσει να μπω στο γήπεδο για να παίξω και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα”.

“Το βασικό χαρακτηριστικό που έχω δει κι από την προηγούμενή μου φορά στην Ελλάδα, είναι ότι το παιχνίδι είναι δυνατό και οι φίλαθλοι αρκετά τρελοί, αλλά σε σύγκριση με άλλα πρωταθλήματα που έχω παίξει, πιστέψτε με αυτό το προτιμώ. Παίζω χρόνια στην Ευρώπη, ξέρω τι σημαίνει ΠΑΟΚ, ξέρω ότι οι φίλαθλοί του δημιουργούν θερμή ατμόσφαιρα και περιμένω με αγωνία να παίξω σε γεμάτο γήπεδο. Οταν έπαιξα στον Πανελλήνιο καταφέραμε να κάνουμε μία σειρά από νίκες, μπήκαμε στα πλέι οφ και θα είναι πολύ σημαντικό να το πετύχω και με τον ΠΑΟΚ, να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο πρωτάθλημα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ