Συζητήσεις περί παντός επιστητού
Μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης που αφορούσε το καμπ, υπήρξαν διάφορες συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα έγινε Δ.Σ. στο οποίο συζητήθηκαν λειτουργικά, αλλά και οικονομικά θέματα. Στο τραπέζι έπεσε και το θέμα των διαρκείας, την ώρα που το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο ζήτημα των οφειλών σε Ντελινικάιτις και Γκετσέφσκι.
Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν τα επόμενα 24ωρα για να βρεθεί οριστικά η “χρυσή” τομή, ενώ κουβέντα τεχνικού περιεχομένου υπήρξε μεταξύ των Σούλη Μαρκόπουλου, Τέλη Ζουρνατσίδη και Νίκου Σταυρόπουλου.
Ο αγωνιστικός σχεδιασμός αρχίζει να ξεκινάει και επίσημα στον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του οποίου εκφράζουν καλή άποψη για τον Έντι Σιναντίνοβιτς (γεννημένος το 1988) που ήρθε από τη Σερβία για να λάβει μέρος στο καμπ.
Στην προπόνηση της Τετάρτης έδειξε πως είναι καλός σουτέρ, ενώ εκτός του Σέρβου και του Βαγγέλη Μαργαρίτη, στα υπόψη είναι ο Λευτέρης Ακεψιμαΐδης και ο Αντώνης Μιχάλογλου.