Σκέψεις τελικού από Σέκουλιτς

Η πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στο Μακεδονικό και η άνετη πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου έχει επιφέρει ενθουσιασμό στις τάξεις του Αμαρουσίου. Οι "κιτρινόμαυροι" βρίσκονται μόλις μία νίκη μακριά από το μεγάλο τελικό, οπότε λογικό είναι να σκέπτονται από τώρα ενδεχόμενη διεκδίκηση του τροπαίου.

Σκέψεις τελικού από Σέκουλιτς
Η πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στο Μακεδονικό και η άνετη πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου έχει επιφέρει ενθουσιασμό στις τάξεις του Αμαρουσίου. Οι "κιτρινόμαυροι" βρίσκονται μόλις μία νίκη μακριά από το μεγάλο τελικό, οπότε λογικό είναι να σκέπτονται από τώρα ενδεχόμενη διεκδίκηση του τροπαίου. Φυσικά ο Παναγιώτης Γιαννάκης γνωρίζει πως ακόμη η ομάδα του δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο, κάτι του οποίου γνώστες είναι και οι παίκτες του. Ένας εξ αυτών και ο Μπλέγκοντα Σέκουλιτς, ο οποίος ναι μεν έχει στο νου τον τελικό, χωρίς όμως να αμελεί πως το Μαρούσι έχει ακόμη περιθώρια βελτίωσης.
Ο αγιασμός της νέας περιόδου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το πρωί. Το παρών έδωσαν όλα τα στελέχη της ομάδας ενώ την διοίκηση εκπροσώπησε ο διευθύνων σύμβουλος Παναγιώτης Αλεξανδρής
" Τώρα που βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της περιόδου, το ζητούμενο είναι να βελτιωνόμαστε εμείς ώστε να πιάσουμε τα στάνταρ της απόδοσης που αντιπροσωπεύει τις δυνατότητές μας. Όποιος και αν είναι απέναντί μας το θέμα είναι να παίζουμε εμείς καλά. Φυσικά φτάνοντας εδώ περνάει από το μυαλό μας ότι είναι μια ευκαιρία να παίξουμε σε έναν ακόμη τελικό και γι' αυτό θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ", σχολίασε ο Σέρβος σέντερ.

Στα των αγωνιστικών, την Παρασκευή θα εκκινήσει η προετοιμασία για τον πρώτο από τους δύο ημιτελικούς της Κυριακής. Εξάλλου, την Πέμπτη, οι "κιτρινόμαυροι" απόλαυσαν ρεπό έχοντας την ευκαιρία να... φορτίσουν τις μπαταρίες τους.

24MEDIA NETWORK