Σκλάβος, ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής

Μαζί με τον Μιχάλη Κακιούζη, ο οποίος κατάρριψε το ρεκόρ παραγωγικότητας πόντων στην ACB, ο Βαγγέλης Σκλάβος ήταν αναμφίβολα εκ των πρωταγωνιστών της 3ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος. Με δυο δικές του άλλωστε εύστοχες βολές η Παμέσα Βαλένθια κατόρθωσε να φύγει με το "ροζ" φύλλο από την έδρα της Μανρέσα.

Σκλάβος, ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής
Μαζί με τον Μιχάλη Κακιούζη, ο οποίος κατάρριψε το ρεκόρ παραγωγικότητας πόντων στην ACB, ο Βαγγέλης Σκλάβος ήταν αναμφίβολα εκ των πρωταγωνιστών της 3ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος. Με δυο δικές του άλλωστεεύστοχεςβολές η Παμέσα Βαλένθια κατόρθωσε να φύγει με το "ροζ" φύλλο από την έδρα της Μανρέσα.

Μέσω του contra.gr, o φόργουορντ των "νυχτερίδων" επέστρεψε νοερά σε εκείνη τη στιγμή της κυριακάτικης αναμέτρησης επισημαίνοντας πως " μπροστά σε τέτοιες στιγμές δεν έχεις το περιθώριο να σκεφτείς. Κινείσαι περισσότερο μηχανικά. Απλά χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος προκειμένου να κάνεις όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά σου. Πάντως δεν έκανα κάτι περισσότερο από όσα στην προπόνηση ".

Παρότι η Βαλένθια δυσκολεύτηκε να καταβάλει την αντίσταση της αξιόμαχης Μανρέσα, συμπλήρωσε τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας (παρέα με Ταού και Μπαρτσελόνα). Φαίνεται πως φέτος οι Λεβαντίνοιείναι αποφασισμένοι να"σβήσουν" την περσινή αποτυχημένη χρονιά. " Πρωταρχικός στόχος της Βαλένθια είναι να επανέλθει στην Ευρωλίγκα. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις να το επιτύχουμε. Διαθέτουμε ένα πολύ ωραίο γήπεδο, το οποίο γεμίζει κάθε αγωνιστική με κόσμο που υποστηρίζει θερμά την ομάδα. Υπάρχει επίσης διοικητική οργάνωση, στοιχείο που βοηθάει στην άρτια λειτουργία της ομάδας ".

Ευρισκόμενος πλέον αρκετές εβδομάδες στην Ισπανία και έχοντας πάρει γεύση από το πρωτάθλημα ο Βαγγέλης Σκλάβος το συγκρίνει με το ελληνικό: " Στην Ισπανία οι περισσότερες, αν όχι όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος είναι δυνατές. Έχουν πλούσια ρόστερ και μπορούν να πρωταγωνιστήσουν. Τουλάχιστον δέκα ομάδες θα διεκδικήσουν μια θέση στην πρώτη τετράδα. Αντίθετα στην Ελλάδα είναι γνωστό εκ των προτέρων ποιες ομάδες θα διακριθούν και ποιες θα κινδυνεύσουν με υποβιβασμό ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK