Σκλάβος: "Περίμενα και δικαιώθηκα"

Δεν έκανε στην Ελλάδα, αλλά μια χαρά χώρεσε στο ρόστερ της Βαλένθια. Ακόμα και τώρα που υποτίθεται ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν πρέπει να χάνει τα παιδιά του, ο Βαγγέλης Σκλάβος υποχρεώθηκε να μεταναστεύσει για να βρει ομάδα. Και όχι κάποια τυχαία ομάδα. Η Βαλένθια τον κράτησε, ύστερα από ένα διάστημα δοκιμής.

Σκλάβος: "Περίμενα και δικαιώθηκα"

Δεν έκανε στην Ελλάδα, αλλά μια χαρά χώρεσε στο ρόστερ της Βαλένθια. Ακόμα και τώρα που υποτίθεται ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν πρέπει να χάνει τα παιδιά του, ο Βαγγέλης Σκλάβος υποχρεώθηκε να μεταναστεύσει για να βρει ομάδα. Και όχι κάποια τυχαία ομάδα.

Η Βαλένθια τον κράτησε, ύστερα από ένα διάστημα δοκιμής, δίνοντάς του συμβόλαιο ενός έτους. "Αυτός ήταν ο καλύτερος επίλογος μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι. Πίστευα στις δυνατότητές μου και αναζητούσα την καλύτερη δυνατή πρόταση. Τελικά δικαιώθηκα με το να μην συμβιβαστώ" , δηλώνει ο νέος συμπαίκτης του Δήμου Ντικούδη.

Η πρώτη του επαφή με το ισπανικό μπάσκετ θυμίζει συνάντηση με έναν άλλο κόσμο. Πραγματικό πολιτισμικό σοκ: " Σε σέβονται σαν άνθρωπο κι επαγγελματία. Φροντίζουν ώστε το μόνο που να σε απασχολεί είναι το μπάσκετ και πως να βελτιώνεσαι κάθε μέρα. Πρωτόγνωρο για μένα, αλλά πολύ ευχάριστο. Με τέτοιες συνθήκες δεν είναι δυνατόν να μην δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό" .

News 24/7

24MEDIA NETWORK