Σκληρής δουλειάς συνέχεια
Με έντονους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ο Πανιώνιος στο Καρπενήσι. Απομένει μία εβδομάδα μέχρι το τέλος του πρώτου σταδίου προετοιμασίας στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας ενώ τη Δευτέρα θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό.
Με έντονους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ο Πανιώνιος στο Καρπενήσι. Απομένει μία εβδομάδα μέχρι το
τέλος του πρώτου σταδίου προετοιμασίας στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας ενώ τη Δευτέρα θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό.
τέλος του πρώτου σταδίου προετοιμασίας στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας ενώ τη Δευτέρα θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό.
Ο Λούκα Παβίτσεβιτς και οι συνεργάτες του Μηνάς Γκέκος και Κρις Χουγκάζ με διπλές καθημερινές προπονήσεις βάσουν τις βάσεις ενόψει της νέας σεζόν, δίχως να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Τη Δευτέρα το απόγευμα θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό της σεζόν με αντίπαλο τον Ιωνικό Λαμίας. Οσον αφορά τους Αμερικανούς Αντρέ Χάτσον και Κένεντι Ουίνστον, ο πρώτος αναμένεται στην Ελλάδα τη Δευτέρα και την Τρίτη θα μεταβεί στο Καρπενήσι ενώ ο δεύτερος αναμένεται στην Ελλάδα την ερχόμενη Πέμπτη και θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα μέχρι την επιστροφή της ομάδας την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου.