Σκουρτόπουλος: "Συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας"

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, τονίζοντας ότι έχουν ξεπεραστεί όλα τα επιμέρους προβλήματα στην Εθνική και υπάρχει πίστη στη δουλειά που έχει γίνει ενόψει του ματς με τη Ρωσία (13/9, 18:45). (VIDEO)

Σκουρτόπουλος: "Συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας"

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Νίκος Γιαννόπουλος

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τη μάχη της επίσημης αγαπημένης με τη Ρωσίας για τους "8" του Eurobasket. Σύμφωνα με τον Σκουρτόπουλο το Α και το Ω της "Κόκκινης Αρκούδας" είναι ο Αλεξέι Σβεντ.

"Ο Σβεντ είναι το 60% της Ρωσίας. Όλοι οι υπόλοιποι αποδέχονται το ρόλο τους..." είπε αρχικά ο εκ των βοηθών του Κώστα Μίσσα και συνέχισε: " Ματσάρει καλύτερα η Ρωσία με εμάς αφού έχουν έναν κλασικό πλέι μέικερ. Ο Σβεντ πάντως αν του δώσουμε το δικαίωμα μπορεί να μας νικήσει μόνος του."

Από εκεί και πέρα ο Σκουρτόπουλος σημείωσε: " Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά, κι όπως έχω πει από καιρό είμαστε μέσα στις καλύτερες έξι ομάδες του τουρνουά. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση. Κάποια επιμέρους προβλήματα έχουν ξεπεραστεί και είμαστε πιστοί στη δουλειά που έχει γίνει."

Κλείνοντας, ο βοηθός του Κώστα Μίσσα αναφέρθηκε και στον Τιμοφέι Μοζγκόφ: " Είναι βασικό να κλείσουμε και τον Μοζγκόφ."

News 24/7

24MEDIA NETWORK