Σλότερ: "Είμαστε Παναθηναϊκός, πάμε για νίκη"

Με προορισμό τη Μαδρίτη πέταξε το πρωί της Τετάρτης η αποστολή του Παναθηναϊκού, για το παιχνίδι των δύο ομάδων την Πέμπτη (22/1, 21:45), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του top 16 της Euroleague.

Σλότερ: "Είμαστε Παναθηναϊκός, πάμε για νίκη"

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς άφησε στην Αθήνα τους Λουκά Μαυροκεφαλίδη, Λευτέρη Μποχωρίδη, Νίκο Παππά και Βλάντο Γιάνκοβιτς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ενώ οι "μικροί" Γιώργος Διαμαντάκος, Γιώργος Παπαγιάννης και Αντώνης Κόνιαρης ταξίδεψαν κανονικά στην ισπανική πρωτεύουσα.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής, ο Έι Τζέι Σλότερ στάθηκε στο βάρος της φανέλας του Παναθηναϊκού: "Πάμε στη Μαδρίτη για ένα σκληρό παιχνίδι. Η Ρεάλ είναι μια από τις δυσκολότερες ομάδες στην Ευρωλίγκα και εμείς θα πρέπει να βρούμε τρόπους να σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι της. Δεν θέλω να μιλήσω για πιθανότητες. Θα πω απλά ότι θα μπούμε στο παρκέ να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε πάντα για τη νίκη".

Ο Γιάνις Μπλουμς δήλωσε από την πλευρά του: "Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, παίζουμε στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Γνωρίζουμε επίσης ότι το Final 4, θα γίνει και στο "σπίτι" της. Εμείς έχουμε πολλές απουσίες, όμως δεν το κοιτάμε αυτό και θα μπούμε αποφασισμένοι στο γήπεδο για να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Οι αντίπαλοί μας παίζουν πολύ γρήγορα με πολλούς αιφνιδιασμούς. Από την πλευρά μας, θα πρέπει να κοντρολάρουμε το παιχνίδι και να παίξουμε έξυπνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK