Το "κάτω τα χέρια από τους διεθνείς" του Σλούκα

Στην κακή αντίδραση της ελληνικής άμυνας τα τελευταία λεπτά του αγώνα με τη Σλοβενία στάθηκε στις δηλώσεις του στον Sport24 Radio 103.3 ο Κώστας Σλούκας. Παράλληλα, τόνισε πως όλοι οι παίκτες είναι στο τουρνουά για να παλέψουν για το εθνόσημο!Τι είπε για τις επιθέσεις που δέχονται οι παίκτες

Το "κάτω τα χέρια από τους διεθνείς" του Σλούκα

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, στην οποία η Ελλάδα ηττήθηκε από την Σλοβενία με 78-72, ο Κώστας Σλούκας μίλησε στον Sport24 Radio 103,3: "Είναι κρίμα αυτή η ήττα, γιατί παίξαμε καλά. Πήγαμε εκεί που το θέλαμε το παιχνίδι. Δυστυχώς, φάγαμε εύκολα καλάθια στο τέλος. Η άμυνα ήταν ανεπίτρεπτη, δεν ήταν εκεί στο τελευταίο πεντάλεπτο. Όπως βλέπουμε γίνεται χαμός και στους άλλους ομίλους. Στόχο μας είναι να περάσουμε. στην επόμενη φάση. Έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια. Πρέπει να τα κερδίσουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Πρέπει να συνεχίσουμε. Είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε, πρέπει να αφήνουμε πίσω το ματς και να κοιτάμε το επόμενο. Πονάει η ήττα από την Σλοβενία, γιατί ήμασταν μπροστά στο σκορ, ελέγχαμε τον ρυθμό, αλλά στο τέλος δεχτήκαμε ορισμένα εύκολα 4-5 λέι-απ από τους Ντόνσιτς και Ντράγκιτς.

Σε αυτό βέβαια έχουν ευθύνη και οι γκαρντ οι δικοί μας. Γενικά, δεν ήταν κακή η επίδοση μας σε άμυνα και επίθεση, αλλά αυτό που μετράει στο τέλος είναι το αποτέλεσμα και εμείς χάσαμε.

Είναι πραγματικά κρίμα ο τρόπος που χάσαμε. Θα μπορούσαμε να το είχαμε κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Το ελέγχαμε, κάναμε αυτά που θέλαμε στο παρκέ, αυτά στα οποία έχουμε δουλέψει, αλλά στα τελευταία λεπτά δείξαμε αδυναμία στην άμυνα. Πλέον, ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε την Φινλανδία. Κοιτάμε μόνο την πρόκριση. Αυτός ήταν και ο στόχος μας όταν ήρθαμε, να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Στη συνέχεια στις δηλώσεις του στη δημόσια τηλεόραση, ο Σλούκας τόνισε μεταξύ άλλων πως: "Είναι στο πρόγραμμα και τα καλά και τα άσχημα αποτελέσματα. Όλα τα παιδιά είναι εδώ για να παλέψουν για την Εθνική. Αγαπάμε το εθνόσημο και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε με χέρια και πόδια για μία διάκριση. Λέγονται διάφορα και δεν είναι σωστό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK