Σχορτσανίτης: "Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου"

Απερίγραπτο είναι το συναίσθημα για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ο οποίος δήλωσε ότι πρόκειται για την καλύτερη στιγμή της καριέρας του.

Σχορτσανίτης: "Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου"

"Το να βρίσκεσαι στην κορυφή της Ευρώπης είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορώ να περιγράψω. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Απλά, ελπίζω να συνεχίσω να βρίσκομαι με αυτή την ομάδα και αυτούς τους συμπαίκτες", δήλωσε στη SportDay ο 29χρονος άσος.

Η μεγαλύτερη αρετή που έδειξε η ομάδα του στο Final Four ήταν το ψυχικός σθένος. "Το χαρακτηριστικό αυτής της ομάδας είναι ότι δεν τα παρατάει ποτέ. Δεν αφήνουμε κανένα παιχνίδι πριν λήξει. Δίνουμε πάντα το 100% των δυνάμεών μας και πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που μας έχει πει ο προπονητής μας και μας το υπενθυμίζει συνέχεια", πρόσθεσε.

Όσο για το αν ο Ντέιβιντ Μπλατ έδωσε κάποια ιδιαίτερη οδηγία στον ίδιο και τους συμπαίκτες του πριν τον τελικό με τη Ρεάλ, ο «Σόφο» τόνισε: "Όχι. Το μόνο που μας είπε είναι να το διασκεδάσουμε και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK