ΣΟΚ! Εμπλεκόμενος σε θανατηφόρο τροχαίο ο Ντίξον

Κεραυνός εν αιθρία στην ΑΕΚ με τον Μάικλ Ντίξον, ο οποίος ενεπλάκη το πρωί της Παρασκευής σε θανατηφόρο τροχαίο λίγες τον εορτασμό των γενεθλίων του.

ΣΟΚ! Εμπλεκόμενος σε θανατηφόρο τροχαίο ο Ντίξον

Λίγο μετά τις 7:00 το πρωί ο 26χρονος πλέι μέικερ της Ένωσης, οδηγώντας το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ το οποίο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 64χρονο υπάλληλο καθαριότητας στο Μενίδι.

Η Τροχαία ενημέρωσε πως ο άσος της ΑΕΚ εκινείτο επί της οδού Δημοσθένους στο Μενίδι όταν για άγνωστο λόγο, στη διασταύρωση με την Αγίου Κωνσταντίνου, συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 47χρονη γυναίκα, η οποία έχασε τον έλεγχο και παρέσυρε 64χρονο υπάλληλο καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών, τον οποίο τραυμάτισε θανάσιμα.

Οι άντρες της Τροχαίας Νέας Ιωνίας που διερευνούν και την έρευνα και έφτασαν στο σημείο, προχώρησαν στην σύλληψη και των δύο εμπλεκομένων οδηγών στο δυστύχημα, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο και θα αποφασίσει ο εισαγγελέας ποιος θα κατηγορηθεί για αυτές τις συνέπειες.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, το αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη ο εξ αρχής υπαίτιος της σύγκρουσης Μάικλ Ντίξον ήταν καθαρό, ενώ του έχει ληφθεί και δείγμα αίματος και για πρόσθετη εργαστηριακή εξέταση.

Την έρευνα και προανάκριση για το τραγικό αυτό περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Νέας Ιωνίας.

ΕΙΧΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας είναι πως ο Αμερικανός λίγες ώρες νωρίτερα γιόρτασε τα γενέθλια του, μαζί με το υπόλοιπο τμήμα μπάσκετ της ΑΕΚ.

Ο Ντίξον έκλεισε τα 26 του χρόνια στις 1/12 και μάλιστα η ΚΑΕ το γιόρτασε με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK