ΜΠΑΣΚΕΤ

Σούμποτιτς: “Θέλει να φύγει ο Τάκερ”

Την εξήγηση για το μετριότατο αγωνιστικό πρόσωπο του Τάκερ έδωσε ο Λευτέρης Σούμποτιτς ο οποίος αποκάλυψε πως ο Αμερικανός επιθυμεί να φύγει.

Σούμποτιτς: “Θέλει να φύγει ο Τάκερ”

Αναλυτικά, ο Ελληνοσλοβενός κόουτς του Αρη είπε: “O Tάκερ δεν έπαιξε πολύ, φαίνεται ότι τον πείραξε όλα όσα έχουν γίνει… Δεν με νοιάζει πόσο παίζει ο καθένας, εγώ θέλω όποιος μπαίνει να παίζει το 100% των δυνατοτήτων του. Δεν θα πω ότι ήταν αδιάφορος ο Τάκερ, στην επίθεση έδινε πάσες, δεν πήρε προσπάθειες, αλλά έτρεξε στην άμυνα. Δεν το βλέπω σαν πρόβλημα… Δεν έχει σημασία πως λένε τον καθένα, θα παίζει αυτός που παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Όντως έχει εκφράσει την επιθυμία να φύγει, αλλά πως να φύγει; Είναι ξένος, έχει καλό συμβόλαιο και πρέπει να ακολουθήσει τους κανόνες ομάδας. Μου είπε πως ο λόγος που θέλει να φύγει είναι ότι βαρέθηκε να χάνει. Δεν υπάρχει περίπτωση αλλαγής, γιατί δεν μπορούμε να αλλάξουμε παίκτες στην Ευρώπη, αν προχωρήσουμε.

Ηταν σημαντικό παιχνίδι γιατί ήταν και το πρώτο δικό μου στο Παλέ μετά από πολύ καιρό και γιατί ήταν το πρώτο εντός έδρας μετά από τρία συνεχόμενα εκτός. Είχα την ευκαιρία να δω τρία παιχνίδια του Κολοσσού τις τελευταίες τρεις ημέρες και θα συμφωνήσω με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ότι είναι ομάδα που παλεύει και εντός και εκτός έδρας. Μέχρι το 30′ παίξαμε καταπληκτική άμυνα και το μόνο που με ενοχλεί είναι τα 26 λάθη που κάναμε”.

Ο κόουτς του Κολοσσού, Γιάννης Σφαιρόπουλος από την πλευρά του τόνισε: “Είναι μια δίκαιη νίκη του Άρη, πήρε διαφορά από το πρώτο ημίχρονο και στο τέλος κράτησε το σκορ και πήρε εύκολα τη νίκη. Για μας ήταν σημαντικό να αντιδράσουμε μετά το τελευταίο παιχνίδι που είχαμε στην έδρα μας. Αντιδράσαμε, πάλεψαν τα παιδιά, αλλά πρέπει να είμαστε πιο σκληροί στην άμυνα, γιατί ξεκίνησε το παιχνίδι και ενώ θέλαμε να παίξουμε άμυνα, τελικά επιτρέψαμε τον Άρη να σκοράρει 43 πόντους. Αναγκάσαμε τον Άρη να κάνει 26 λάθη μέσα στην έδρα του, 4-5 επιθέσεις με βεβιασμένο σουτ ή χωρίς να κάνει σουτ στα 24” και αυτά είναι τα θετικά. Ο Κολοσσός είναι ομάδα που θέλουμε να παλεύει σε όλα τα γήπεδο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK