Σοβαρά επεισόδια στο ντέρμπι

Σοβαρά επεισόδια στο ντέρμπι

Ρεπορτάζ: Τάσος Μαγουλάς

*** Πέτρες στους συρμούς του ΗΣΑΠ πέταξαν άγνωστοι, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η μετάβαση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

*** Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο δρομολόγιο Ομόνοια-Πειραιάςδέχθηκαν οι αρχές του Ηλεκτρικού,η αστυνομία άρχισε άμεσα ελέγχους.

*** Επεισόδια γύρω από το ΣΕΦ, με αρκετά σπασμένα αυτοκίνητα και πολλά δακρυγόνα από πλευράς Αστυνομίας.

*** Λίγο πριν τις 17:30 έφτασαν οι αποστολές των δύο ομάδων στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ, χωρίς να συναντήσουν προβλήματα.

*** Την αποστολή των "ερυθρολεύκων" περίμεναν περίπου είκοσι φίλοι της ομάδας, οι οποίοι εμψύχωναν ιδιαιτέρως τον Νίκο Χατζή.

*** Στις 17:30 δόθηκε εντολή να αρχίσει η μετάβαση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, ύστερα από τους ελέγχους στους συρμούς του ΗΣΑΠ.

*** Με το που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, άρχισαν οι εκατέρωθεν ρίψεις αντικειμένων με τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού.

*** Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πέταξαν έναν... πάγκο τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

*** Εχουν ανάψει ήδη οι πρώτες εστίες φωτιάς εντός του κλειστού.

*** Πρώτα οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και εν συνεχεία αυτοί του Ολυμπιακού... επισκέφτηκαν τα επίσημα και τα δημοσιογραφικά θεωρεία, με απειλητικές διαθέσεις, ωστόσο η επέμβαση της Αστυνομίας απέτρεψε τα χειρότερα.

*** Πολλά τα αντικείμενα που πέφτουν στις εξέδρες των επισήμων (μεταξύ των οποίων και φωτοβολίδες), με αποτέλεσμα να τρομοκρατηθούν όσοι βρίσκονται εκεί.

*** Η πλειοψηφία των δημοσιογράφων που καλύπτουν τον αγώνα αποχώρησαν από τις θέσεις τους για να προφυλαχθούν. Παραμένουν μόνο όσοι κάλύπτουν τηλεοπτικά ή ραδιοφωνικά την αναμέτρηση.

*** Πολλές οι ρίψεις αντικείμενων και στο παρκέ, με το παιχνίδι να διακόπτεται κάθε λίγο και λιγάκι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK