Σοβαρός τραυματισμός για Μπράιαντ, σε κίνδυνο η καριέρα του (VIDEO)

Ο Κόμπε Μπράιντ τραυματίστηκε σοβαρά στον δεξί ώμο στον αγώνα των Λέικερς με τους Πέλικανς και οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη στροφικού πετάλου. Αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι, τότε ίσως αναγκαστεί να βάλει πρόωρο "τέλος" στην σπουδαία καριέρα του.

Σοβαρός τραυματισμός για Μπράιαντ, σε κίνδυνο η καριέρα του (VIDEO)

O Μπράιαντ τραυματίστηκε στον δεξιό ώμο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα των Λέικερς κόντρα στους Πέλικανς, σε μία προσπάθεια για κάρφωμα με τα δύο χέρια.

Ο "Black Mamba" υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία την Πέμπτη (22/01), ενώ σήμερα (23/01) αναμένεται η επίσημη ενημέρωση από το ιατρικό προσωπικό της ομάδας. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ρήξη του στροφικού πετάλου στον δεξιό ώμο, ενώ ο ίδιος επέστρεψε άμεσα στο Λος Άντζελες για επιπλέον εξετάσεις.

Δείτε τη στιγμή του τραυματισμού:

Ο προπονητής των "λιμναθρώπων", Μπάιρον Σκοτ, αρνήθηκε να κάνει υποθέσεις σχετικά με τη σοβαρότητα του τραυματισμού, όμως τέτοιες περιπτώσεις χρειάζονται χειρουργείο και αρκετούς μήνες αποκατάστασης, οπότε υπάρχει κίνδυνος να μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Πρέπει επίσης να τονιστεί, πως ο 37χρονος άσος, επέστρεψε μετά το τραυματισμό του για λίγο στον αγώνα, παίζοντας ουσιαστικά με... ένα χέρι, κάτι που ίσως επιδείνωσε την κατάστασή του.

Αν τελικά επιβεβαιωθούν οι φόβοι, τότε είναι πολύ πιθανό ο συγκεκριμένος τραυματισμός να βάλει "τέλος" στην σπουδαία καριέρα του σούπερ σταρ των Λέικερς.

Να θυμίσουμε πως η ομάδα του Λος Άντζελες έχει χάσει ήδη τρεις σημαντικούς παίκτες μέσα στη χρονιά και συγκεκριμένα τον Στιβ Νας με πρόβλημα στην πλάτη, τον Τζούλιους Ραντλ που έσπασε το πόδι του στον πρώτο αγώνα της σεζόν και τον Ξαβιέ Χένρι που έπαθε ρήξη αχίλλειου τένοντα το Νοέμβριο.

Διαβάστε ακόμα:

Μπορεί και με το αριστερό ο Κόμπε! (VIDEO)

Ήττα οι Μπακς, κορυφαίος ο Αντετοκούνμπο (VIDEO)

Οι πεντάδες του All Star Game, ψηλά σε ψήφους ο Αντετοκούνμπο

News 24/7

24MEDIA NETWORK