Σπανούλης ή Καλάθης; Τι λένε οι αποδόσεις...

Ο ένας είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού και σταθερή αξία στα μεγάλα ματς. Ο άλλος ο άξονας λειτουργίας του Παναθηναϊκού και ανεβασμένος στα πλέι οφ. Ποιος εκ των Βασίλη Σπανούλη και Νικ Καλάθη θα είναι πιο κομβικός στη σειρά των τελικών της Stoiximan.gr Basket Legue;

Σπανούλης ή Καλάθης; Τι λένε οι αποδόσεις...

Αν βάλουμε στη ζυγαριά τον Βασίλη Σπανούλη και τον Νικ Καλάθη, πότε η πλάστιγγα γέρνει από τη μια μεριά και πότε από την άλλη πλευρά. Διότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού υπερτερεί σε συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού και ο "κάπτεν" του Παναθηναϊκού σε κάποια άλλα.

Αμφότεροι, προβλέπεται πως, θα είναι κομβικοί στη σειρά των τελικών και από την απόδοσή τους θα κριθούν πολλά.

Το ποιος εκ των δύο βέβαια είναι βασικό ερώτημα. Και ζητούμενο των δύο προπονητών, Γιάννη Σφαιρόπουλου και Τσάβι Πασκουάλ, που θα ψάξουν τρόπο να εξουδετερώσουν ένα βασικό γρανάζι της μηχανής του αντιπάλου.

Οι δυο τους προσφέρονται στον Stoiximan.gr με απόδοση 2.00 να είναι οι καλύτεροι πασέρ της σειράς. Άρα... ισοπαλία.

Τι γίνεται όμως στο head to head των συνολικών πόντων. Εκεί ο Σπανούλης δίδεται φαβορί. Με απόδοση 1.87 και χάντικαπ 11.5 πόντων. Θα επιβεβαιωθεί ή θα κάνει την ανατροπή ο ομογενής πόιντ γκαρντ;

Αναμενόμενα, επίσης ο "Kill Bill" έχει αυξημένες πιθανότητες να σημειώσει τα περισσότερα τρίποντα ( 3.00 έναντι 10.00), ενώ ο Καλάθης θεωρείται πολύ καλύτερος "κλέφτης" ( 5.00 έναντι 9.00).

News 24/7

24MEDIA NETWORK