Σπανούλης: "Σπουδαίος προπονητής ο Ομπράντοβιτς"

Στην πρόταση που είχε από την Γαλατασαράι αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης στο πλαίσιο της συνέντευξής του σε τουρκικό μέσο. "Δεν ήταν εύκολο να φύγω" δήλωσε ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων". Τι είπε για Ομπράντοβιτς-Ίβκοβιτς.

Σπανούλης: "Σπουδαίος προπονητής ο Ομπράντοβιτς"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης στην τουρκική εφημερίδα "Aksam":

Για την πρόταση που είχε το καλοκαίρι του 2013 από τη Γαλατάσαραϊ: "Υπήρχε αυτή η πρόταση, αλλά έπρεπε να πάρω μια απόφαση. Ήμουν στον Ολυμπιακό ήδη αρκετά χρόνια και είχαμε ζήσει μεγάλες στιγμές με την ομάδα. Μίλησα με τους προέδρους και δεν ήταν εύκολο να φύγω μετά από αυτά που μου είπαν, γι’ αυτό κι έμεινα".

Για το αν θα έπαιζε στην Τουρκία στο μέλλον: "Έχω ακόμη συμβόλαιο. Φυσικά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή ανήκω στον Ολυμπιακό και παλεύω με την ψυχή και το σώμα μου γι’ αυτόν. Δεν μπορώ να μιλήσω για το μέλλον".

Για τις αναμνήσεις από τον τελικό του 2012: "Ήταν μια αξέχαστη στιγμή. Αποτέλεσε την αφετηρία για μας. Έχω περάσει μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου στην Κωνσταντινούπολη".

Για την παρουσία Ομπράντοβιτς και Ίβκοβιτς στην Τουρκία: "Είναι δύο σπουδαίοι προπονητές και θα προσφέρουν πολλά στο τουρκικό μπάσκετ".

Για τα ταλέντα της Τουρκίας: "Υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι παίκτες και η χώρα έχει κατακτήσει πολλά μετάλλια με τις μικρές εθνικές ομάδες. Έχω δει κάποιους σε αγώνες κι έχω ξεχωρίσει τον Οσμάν, τον Κορκμάζ και τον Σιπάχι. Είναι πολύ τυχερά αυτά τα παιδιά γιατί βρίσκονται υπό την καθοδήγηση του Ομπράντοβιτς και του Ίβκοβιτς. Μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα αν εξελιχθούν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ