Spurs: Το απόλυτο φαβορί σύμφωνα με τους GM

Οι San Antonio Spurs σύμφωνα με τους γενικούς διευθυντές όλων των ομάδων του NBA, φαντάζουν ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Spurs: Το απόλυτο φαβορί σύμφωνα με τους GM

Οι San Antonio Spurs σύμφωνα με τους γενικούς διευθυντές όλων των ομάδων του NBA, φαντάζουν ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε ψήφισμα που διενεργήθηκε την Δευτέρα, οι Spurs μάζεψαν 77% από τους 25 General Managers που έλαβαν μέρος στο ψήφισμα αυτό.

Ωστόσο μετά τους Spurs, σειρά παίρνουν οι Miami Heat που δείχνουν πολύ δυνατοί την φετινή περίοδο και επιθυμούν να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Ο σταρ των Spurs, Tim Duncan πήρε 78% σε κλήρωση που έγινε, ότι θα είναι στο τέλος ο καλύτερος επιθετικός της χρονιάς και φαντάζει ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου ως ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος, MVP.

Από την ψήφο των GM, δεν πέρασε απαρατήρητος ούτε ο Shaquille O’Neal που πήρε 87%, ενώ ο Γερμανός Dirk Nowitzki πήρε 77% ως ο καλύτερος ξένος. Ο γκάρντ των Lakers, Kobe Bryant κέρδισε σε δυο κατηγορίες, η πρώτη είναι ο καλύτερος σουτέρ της σεζόν και η δεύτερη ο παίκτης των δύσκολων αποστολών.

Καλύτερος προπονητής ψηφίστηκε ο Larry Brown των New York Knicks.

News 24/7

24MEDIA NETWORK