Στα άκρα οι σχέσεις Ολυμπιακού-Ομοσπονδίας

Οι διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού δεν ενσωματώθηκαν ούτε την Παρασκευή στην αποστολή της Εθνικής Νέων, γεγονός που μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο το χάσμα της ομάδας του Πειραιά με την ομοσπονδία.

Στα άκρα οι σχέσεις Ολυμπιακού-Ομοσπονδίας

Οι Δημήτρης Αγραβάνης, Ανδρέας Χριστοδούλου και Γιάννης Παπαπέτρου δεν έδωσαν το "παρών" ούτε στην προπόνηση της πρώτης ημέρας μετά την λήξη της σχετικής άδειας που είχαν λάβει από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κώστα Μίσσα.

Οι "ερυθρόλευκοι" επέμειναν στη θέση τους να μην επιτρέψουν στους νεαρούς να ενσωματωθούν στην αποστολή της Εθνικής Νέων, καθώς θεωρούν ότι δεν έχει λυθεί το θέμα της ασφάλισης των διεθνών παικτών από την ΕΟΚ.

Η ΕΟΚ πάντως με σημερινή ανακοίνωσή της είχε ενημερώσει ότι "υπάρχει σε ισχύ ασφαλιστήριο συμβόλαιο για τους παίκτες που έχουν κληθεί στην Εθνική Νέων Ανδρών για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κρήτης.

Την ασφάλιση των παικτών έχει αναλάβει η εταιρία Arch, η οποία ασφαλίζει και τις Εθνικές ομάδες Ανδρών και Γυναικών, με τους ίδιους όρους και τις ίδιες καλύψεις. Τα συμβόλαια υπάρχουν στα γραφεία της ΕΟΚ και όποιος άμεσα ενδιαφερόμενος επιθυμεί, μπορεί να έρθει και να τα δει".

Σε αυτή τη φάση ο μεγάλος χαμένος είναι ο Κώστας Μίσσας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK